Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Klinci su u pravu: Generacija Alfa oblikovaće našu budućnost

Generacija Z, radikalizovana društvenom nepravdom i obučena u retro odeću devedesetih, ukrala je svu slavu svojih slavnih milenijumskih prethodnika. Ali, još novija generacija tiho stasa. I uopšte nisu za potcenjivati ih: male alfe, generacija budućnosti.

Klinci su u pravu: Generacija Alfa oblikovaće našu budućnost
Hopster, digitalni servis za najmlađe

Digitalni klinci danas od najmlađeg uzrasta žive virtuelno i to je okej sve dok je dozirano i korisno. Mi imamo mesto na kom učenje postaje zabava. Zove se Hopster i predstavlja digitalni servis za decu od dve do šest godina koji ih podstiče da sami istražuju i budu kreativni.

Hopster, digitalni servis za najmlađe
Digitalna letnja lektira

Kada počne raspust, deca se raduju zabavi i opuštanju. Letnje vreme znači zabavu na otvorenom sa prijateljima iz komšiluka, prijatno vreme provedeno sa porodicom i odmor od teškog rada u školi. Ali, čitanje tokom leta ne samo da sprečava decu da izgube veštine i navike koje su stekli u školi, već im pomaže da izgrade samopouzdanje i ljubav prema čitanju.

Digitalna letnja lektira
WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Letnji raspust je savršeno vreme za druženje, za deljenje priča koje izazivaju smeh i podižu raspoloženje. Učešće u tim dragocenim trenucima sa porodicom i prijateljima nije samo prijatno, već je i korisno za zdravlje naše dece.

WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi