Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
15 sleng termina za internet “noobs”

Prema najnovijoj studiji, deca i adolescenti koji govore više od jednog jezika u odraslo doba stižu sa više sive materije.

15 sleng termina za internet “noobs”
Hopster, digitalni servis za najmlađe

Digitalni klinci danas od najmlađeg uzrasta žive virtuelno i to je okej sve dok je dozirano i korisno. Mi imamo mesto na kom učenje postaje zabava. Zove se Hopster i predstavlja digitalni servis za decu od dve do šest godina koji ih podstiče da sami istražuju i budu kreativni.

Hopster, digitalni servis za najmlađe
Digitalna letnja lektira

Kada počne raspust, deca se raduju zabavi i opuštanju. Letnje vreme znači zabavu na otvorenom sa prijateljima iz komšiluka, prijatno vreme provedeno sa porodicom i odmor od teškog rada u školi. Ali, čitanje tokom leta ne samo da sprečava decu da izgube veštine i navike koje su stekli u školi, već im pomaže da izgrade samopouzdanje i ljubav prema čitanju.

Digitalna letnja lektira
WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Letnji raspust je savršeno vreme za druženje, za deljenje priča koje izazivaju smeh i podižu raspoloženje. Učešće u tim dragocenim trenucima sa porodicom i prijateljima nije samo prijatno, već je i korisno za zdravlje naše dece.

WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Tagovi