Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Gde stanuje ljubav? Na mrežama, naravno.

"Volim te." Dve reči koje imaju snažan uticaj na vaše odnose sa porodicom i prijateljima i mogu transformisati vaš odnos sa vašom decom. Ugrađivanje reči „volim te“ u rečnik vaše porodice pomaže detetu da se oseća bezbedno, podstiče ga da pomera svoje granice i istražuje šta je u stanju da postigne i daje mu dozvolu i da padne i da ustane. Istražujemo najlepše postove o ljubavi na mrežama, a vama predlažemo da svakog dana postavite po jedan.

Gde stanuje ljubav? Na mrežama, naravno.
Digitalna razglednica našeg grada

Deca su se vratila sa odmora ili leto provode u gradu. To ne znači nužno da treba da se dosađuju, već je idealno vreme da upoznaju i vole svoj grad. Telefone u ruke i fotkajte najlepše delove svog grada, zatim napravite story, reels ili jednostavan foto album za Ig ili video za TikTok koji će pričati priču o vašem gradu.

Digitalna razglednica našeg grada
Najjači sajt za put oko sveta s decom

Hajde da putujemo i da delimo svet sa klincima.

Najjači sajt za put oko sveta s decom
Srećan rođendan, Lavići

Letnja deca nekako su uvek “zakinuta” za proslavu rođendana pošto je njihova ekipa uglavnom van grada. Da se mali lavovi ne bi osećali kao usamljeni kraljevi džungle, mi smo našli nekoliko super načina da virtuelno proslave rođendan sa drugarima koji nisu u gradu.

Srećan rođendan, Lavići

Najčitanije priče

Tagovi