Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Hopster, digitalni servis za najmlađe

Digitalni klinci danas od najmlađeg uzrasta žive virtuelno i to je okej sve dok je dozirano i korisno. Mi imamo mesto na kom učenje postaje zabava. Zove se Hopster i predstavlja digitalni servis za decu od dve do šest godina koji ih podstiče da sami istražuju i budu kreativni.

Hopster, digitalni servis za najmlađe
TOP PET letnjih gedžeta za decu

Sećate se kad je Tom Sojer nagrabusio usred leta i morao za kaznu da farba ogradu? I kad je tu kaznu pretvorio u unosan biznis od kog je zaradio drangulije svojih drugova koji su farbali tarabu umesto njega? Ti “gedžeti” doneli su Tomu neviđeno zadovoljstvo i bio je glavna faca u kraju. Knjiga “Doživljaji Toma Sojera” je ultmativni broj jedan na našoj top listi letnjih gedžeta, a sad da vidimo šta su gedžeti za naše klince, a da nije zub druga iz ulice :)

TOP PET letnjih gedžeta za decu
Znamo šta ćete postovati ovog leta

Deca danas uživaju u letu. Igraju tenis (na konzoli), bacaju projektile (sa Angri Birds), čitaju u senci pod borovima (na Kindle), ćaskaju sa prijateljima (na Whatsapp- u). Gotovo je kliše žaliti se na potrebu da deca budu stalno uključena, ali istina je da tehnologija ima mnogo prednosti, posebno kada roditelji utvrde parametre za zdravu upotrebu tehnologije. Posebno leti, tokom raspusta.

Znamo šta ćete postovati ovog leta
Virtuelni letnji kampovi koje će klinci obožavati

Letnja sezona je za uživanje i za učenje. Istražujemo koje zabavne letnje kampove klinci mogu da pohađaju na mreži i tako provesti dane raspusta u zabavi i učenju podjednako.

Virtuelni letnji kampovi koje će klinci obožavati

Najčitanije priče

Tagovi