Virtuelne ture za male avanture

18. Februar

Klinci možda vole da provode vreme na mrežama i u igricama, ali kada ih podstaknete, oduševićete se njihovom zapanjujućom željom da uče, istražuju, eksperimentišu. Zato što su klinci mali genijalci, a mi, njihovi roditelji, čarobni štapić koji širi magiju.


Zato smo za vas i za njih potražili najzanimljivije sajtove na kojima mogu da se zabavljaju vežbajući matiš, fiziku, izvodeći eksperimente. Pridružite im se i eto korisne zabave za celu porodicu!

Zabavna matematika u vidu igrice? Genijalno. Nema klinca koji će odoleti izazovu. Na portalu igrajonline.com naći ćete fenomenalne mozgallice i super zadatke koji su pravi izazov za vijugice.Sećate se igre našeg detinjstva, Zanimljive geografije? Klinci danas mogu da je igraju online, na portalu zanimljiva geografija i uz mogućnost da podese trajanje igre, a imate ponuđena rešenja za svaki pojam. Odlična preporuka da se stariji podsete a deca da uče i pri tome se svi lepo zabavite.Deca su po prirodi radoznala i željna znanja, a naučni eksperimenti su odlični za znatiželju, dozvoljavaju da postavljaju pitanja, pretpostavke i da traže rešenja. Na taj način deca uče više o svetu koji ih okružuje.Portal Najbolja mama na svetu sadrži beskrajno zabavne, lake i neobične eksperimente koji će klincima kroz zabavu otkriti neke zakone fizike, održati male lekcije biologije ili paleontologije. „Istorija je učiteljica života", smatrao je Ciceron. Da biste vi i vaše dete starijeg uzrasta otkrili koliko vas je učiteljica naučila, proverite poznavanje istorijskih događaja i ličnosti. Ko je predvodio Drugi srpski ustanak? Kada je otkrivena Amerika? Znate li? Sećate li se?
Portal Najstudent ima super zabavne testove koji, upozoravamo, uopšte nisu laki.

Istražujte zajedno. Internet je polje prepuno zabavnih cvetova koje jedva čeka da se i vaši pupoljci rascvetaju u predivne, pametne, mudre latice. Zalivajte znanje svoje dece, sunce i ljubav pobrinuće se za ostalo.