Top pet novogodišnjih tehno poklona za tinejdžere

Tinejdžeri naizgled govore svojim jezikom, njihove šale su smešne na zbunjujuć način i nekako su uvek već videli TikTok video koji im šaljete. Ponekad je teško držati korak sa apsolutno najslađom decom koja su odjednom postala tinejdžeri, a to je posebno tačno kada je u pitanju izbor poklona za praznike.

 

I čak i kad vam se čini “zastrašujućim” poduhvat kupovine poklona za vaše dete pod dejstvom hormona jer njima je sve “ok”, “smor” i krindž, ne zaboravite da je to u suštini vaše super kul dete koje se sad samo malo pravi da je namćorasto. Uz nekoliko ideja, mi ćemo da vas inspirišemo i pomognemo vam da ostvarite krajnji cilj: izbor poklona koji će tinejdžera u vašem životu zaista da oduševi.

 

Beamo Ring Light

Bilo da se radi o selfijima, strimovima uživo ili video četu, prstenasto svetlo daće licu vašeg pravi bioskopski šmek. Za tinejdžere koji su uvek ispred svojih telefona sa kamerom, Ring Light je zgodan dodatak koji se pričvršćuje na stativ, kameru ili telefon pomoću različitih nosača.

 

GoCube – Smartphone Connected Speed Cube

Čuvena Rubikova kocka povezana je sa smartfonom vašeg deteta preko Bluetootha i prikazuje podatke u realnom vremenu. Takođe, dete može da podesi tajmere, da se takmiči sa drugima i da istraži još mnogo zabavnih opcija u aplikaciji za telefon. Aplikacija je dostupna i za Android i Apple korisnike.

 

Foldylock – kompaktan ključ za bajs

Brava za bicikl namerno napravljena da odvrati i sitne i iskusne kradljivce bicikala. Napravljena je od kaljenih čeličnih karika koje je čine jakom i apsolutno nesavladivom.

 

Sphero Specdrums – muzički prsten

Kako funkcioniše? Stavite ga na prst, uparite sa telefonom, kucnite prstenom o obojenu površinu i voila, čućete zvuk. U zavisnosti od boje koju tapkate, čućete različite zvukove. Možete ga koristiti na bilo kojoj obojenoj površini. Kada shvate kodove boja, klinci mogu da kreiraju baš lepu muziku.

 

A Skin-Care frižider

Koji tinejdžer ne bi želeo da ima sopstveni mini frižider za grickalice ili za preparate za negu kože? Mini frižider je idealan za njihovu sobu, malecak je i sve im je uvek na dohvat ruke.

 

Tinejdžeri odrastaju na vrhuncu informacionog doba i imaju vrlo velika očekivanja od tehnologije. Zato iskoristite moć tehnologije i poboljšajte život svojih klinaca uz nekoliko super gedžeta koji em su lepi, em pametni. Baš kao i naši klinci.