TOP PET letnjih gedžeta za decu

Sećate se kad je Tom Sojer nagrabusio usred leta i morao za kaznu da farba ogradu? I kad je tu kaznu pretvorio u unosan biznis od kog je zaradio drangulije svojih drugova koji su farbali tarabu umesto njega? Ti “gedžeti” doneli su Tomu neviđeno zadovoljstvo i bio je glavna faca u kraju. Knjiga “Doživljaji Toma Sojera” je ultmativni broj jedan na našoj top listi letnjih gedžeta, a sad da vidimo šta su gedžeti za naše klince, a da nije zub druga iz ulice :)

 

Naša lista najboljih letnjih uređaja za korišćenje na otvorenom zabavljaće vašu decu satima. Povrh svega, u startu seku izjave „Dosadno mi je“ i „Nema šta da se radi“. Evo njihovog leta punog zabave:

 

Šah / Dame / Backgammon

Nađite neko super drvo pored reke, klupicu, spremite hladnu limunadu i moždane vijugice i uživajte u tri igre u jednoj. Super izbor za druženje porodice, ali i kad su klinci sami, da uposle mozak :)

 

Kids Headphones with Microphone

Dečje slušalice sa mikrofonom su pogodne i za onlajn kuseve i za neformalnu komunikaciju. Izuzetan kvalitet zvuka koji stvaraju zvučnici od 40 mm, ove stereo slušalice su najbolji partner vašem detetu da uči, igra igrice, gleda animacije, sluša muziku, razgovara sa prijateljima, bez obzira da li je kod kuće, napolju, u pokretu, u automobilu ili avionu.

 

Nite Ize Flashflight LED Light-Up Flying Disc

Običan frizbi je super, ali kad zađe sunce, na letnju pozornicu stupa Flashflight. LED svetla omogućuju fenomenalnu zabavu na otvorenom kad padne mrak.

 

Macally Car Headrest Tablet Holder

Svi vole da lep, opuštajući letnji odmor sa porodicom. Jedini problem? Duge vožnje u prepunom automobilu. Klinci će biti mirni kao bubice uz ovaj podesiv nosač za tablet i držač. Ubacite crtaće ili filmove i uživajte u vožnji.

 

Univerzalna vodootporna futrola

Futrole za telefone su skupe, pa zašto da kupujete još i vodootpornu futrolu od 70 dolara kada možete kupiti univerzalnu za tri puta manje novca? Univerzalne futrole su kompatibilne sa svim pametnim telefonima, a plastika je dovoljno prozirna da klinci mogu da snimaju i fotkaju pod vodom.

 

Opustite se onako, baš letnje i razmazite se. Što kaže Mark Tven: “Rad je nužno zlo koje treba izbegavati.” :)