Top pet julskih filmova za celu porodicu

27. Jul

Porodično filmsko veče još traje! Iako je pandemija uticala na otvaranje, zatvaranje i posećivanje bioskopa, nije zaustavila proizvodnju porodičnih filmova, od kojih neki stižu baš sad u julu, a neki su stigli u junu. Raspored za ovo leto pun je bajki, novih animiranih filmova, robotskih avantura, mjuzikla i, naravno, uvek popularnih nastavaka i rimejkova.

 

Evo predloga za vruće letnje dane, od junskih do julskih premijera.

 

Neukrotivi Spirit

Ljubitelji Spirita mogu da uživaju u Netflix seriji, ali izuzetno je uzbudljivo znati da je u funkciji veliki ekran. Epska avantura je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorksa. Film prati tvrdoglavu devojku koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem Neukrotivim Spiritom.

 

Zec Petar

Jedan od najboljih dečjh filmova 2021. Kažu kritičari. Ovog puta, Peter izlazi van vrtnih zidina i postaje odbegli zec. Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks Poter Zec Petar: Skok u avanturu dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca.

 

Wish Dragon

Ovaj film sličan Aladinu prati studenta koji otkriva zmaja koji mu može ispuniti želje. Želi da iskoristi novootkrivene moći da bi se ponovo povezao sa, sada poznatim, prijateljem iz detinjstva. Ali, da li je magija nestala?

 

Luka

Priča za decu i odrasle koja donosi duh leta i koja nam stiže iz studija Dizni od reditelja dobitnika Oskara Enrika Kasarose. Luka i Alberto sanjaju o slobodnom, avanturističkom životu i, najviše, životu sa Vespom za vožnju. Pokušavaju da osvoje novac za kupovinu skutera u italijanskom gradu Portorosu, ali kriju tajnu koja bi skandalizovala stanovništvo, uključujući i njihovog novootkrivenog prijatelja Đulija.

 

Svemirski basket: novo nasleđe

Ako čekate nastavak Svemirskog basketa iz 1996. godine, sada je vaše vreme! Ovog puta, LeBron Džejms se udružuje sa svim likovima Looney Tunes da bi spasio svog sina Bronija.

 

Mali šef: Porodični posao

Ako su vaša deca obožavaoci prvog filma  ili serije, Mali šef: Porodični posao na Netflixu, biće srećni kada saznaju da je na putu još jedan paket. Ovog puta Tim i Ted su odrasli koji se - po nalogu Timove bebe ćerke - moraju ponovo pretvoriti u bebe da bi zaustavli zlog negativca.

 

Dakle, kokice u ruke, zagrlite svoje dete i uživajte u avanturama kao da ste ponovo u detinjstvu. Leto je baš za uspomene i mirise iz najlepšeg perioda života.