Top najboljih gedžeta za decu

29. MartZnamo da odgajanje dece može biti teško. Zbog toga smo posvećeni tome da vam olakšamo život najnovijim i najboljim roditeljskim savetima i proizvodima.

Deca i tehnologija su prilično kontroverzna tema i to sa dobrim razlogom. Zato, da biste odabrali proaktivan uređaj za dete, koji ima svrhu i smisao, treba da imate u vidu pet važnih stavki:

  • Da li je to edukativno na bilo koji način?
  • Da li je primereno uzrastu?
  • Da li uključuje roditeljsku kontrolu?
  • Da li ću morati da kupim nešto dodatno da bi to funkcionisalo?
  • Da li će ga moje dete stvarno koristiti?

Kada smo birali gedžete za klince, vodili smo se stručnim faktorima, najvažnijim aspektima i kvalitetom, što uključuje pouzdane resurse za učenje, dobre recenzije, cenu, funkcionalnost.

Evo top 10 predloga:
Osmo - Creative Starter Kit Product
Osmo ima mnoštvo neverovatnih tehnoloških proizvoda dizajniranih samo za decu i edukaciju. Osmo Creative Starter Kit je za klince koji vole da crtaju, nauku (rana fizika!) i igraju interaktivne igre. Ako nemate wifi, nema problema. Igre ne zahtevaju mrežu i zato su idealne i za putovanja.

VTech Kidizoom Smartwatch DX2
Vaše dete može da ima nosiv tehnološki gedžet koji ne samo da sat na ekranu osetljivog na dodir, već je otporan na kapi vode, može da fotografiše i da snima video zapise i glasove.

Kindle Kids
Najbolji gedžet za decu koja vole da čitaju. Klinci mogu da uživaju u elektronskim knjigama gde god da idu, a izbor dečjih knjiga je beskrajan.

Holy Stone Mini Drone
Nano kvadkopter za decu koja su zainteresovana za bespilotne letelice.Tri baterije omogućavaju ukupno 21 minut leta i daljinski upravljač kako bi se dete zabavilo izvodeći 3D okretanje i epsko sletanje. Ima sposobnost da lebdi i kao daljinski upravljač koristi mali štap za lakše kontrolisanje, koji takođe radi na njihovim finim motoričkim sposobnostima.

OurLife vodootporna kamera
Vodootporna kamera namenjena je deci koja vole da se fotkaju dok se kupaju u bazenima i čistoj vodi i onima koji vreme provode na čamcima. Mnogo dece ih koristi za ronjenje na dah i druge avanture na otvorenom.

Personal Planetarium Svemir je čitav univerzum misterije i avanture. Deca će biti apsolutno oduševljena ovim kul komadom jer mogu da putuju kosmosom snagom tehnologije. Sve što treba da uradite je da stavite smartfon u slušalice i pustite magiju.

Cozmo
Kosmički poklon za tinejdžera. Slatki mali robot dolazi sa tri bloka senzora, USB platformom za punjenje i Code Lab - platformom za kodiranje koja je savršena za mlade inženjere budućnosti, da izoštre svoje veštine kodiranja. Kompatibilno sa iOS ili Android uređajima.

Slušalice Moki Kids Safe Volume
Ako tražite slušalice za decu, ovo je pun pogodak jer mogu da ih koriste i deca od tri godine. Slušalice imaju ograničenu osetljivost od 89 dB da bi sprečile oštećenje sluha male dece. Rade sa pametnim telefonima i MP3 plejerima.

Harry Potter Kano Coding Kit Komplet za kodiranje omogućava fanovima Harija Potera da prate detaljna uputstva za izradu štapića, koji uključuje žiroskop, akcelerometar i magnetometar, tako da može da prati lokaciju, brzinu i položaj ruke. Senzori omogućavaju štapiću da detektuje kretanje čarolija u svetu Harija Potera, a zatim deca mogu koristiti štapić za Hari Poter izazove u aplikaciji Kano.

Kinetic Stretchable Polimer Play Sand
Deca svih uzrasta vole da se igraju peskom na plaži, ali ovaj polimerni pesak za igru omogućava im da dvorce od peska prave kod kuće. Mekan je i rastresit, a curi i topi se poput tečnosti koja se sporo kreće. Najbolje od svega je što se ne lepi i ne prosipa se po kući, materijal nije toksičan i pogodan je za sve uzraste.