TikTok plesovi za roditelje i decu

11. Avgust

 

Priznajte, otkrili ste TikTok zahvaljujući svojim klincima i sada je vreme da postanete i kraljevi podijuma. TikTok plesni trendovi su sjajan način da se deca pokrenu i zabave, a najbolje je što se cela porodica može uključiti.

 

Neki TikTok plesovi su prilično izazovni, ali mnogi su laki, a mogu ih izvesti i mališani. Evo nekoliko omiljenih plesnih trendova prilagođenih deci, koje možete da isprobate sa porodicom.  Ko zna, možda ćete i vi postati poznati TikTokeri!

 

#1 Oh Na Na Na

Za ovo će vam trebati nekoliko sati, ali dosadno vam je, zar ne? Takođe je potreban partner i malo brzih pokreta. Ali ako Jimmi Fallon to može, može i tata!

 

#2 Hit Yo Rollie

"Jedna ruka. Jedna ruka! Dve ruke. Dve ruke!" Zarazno do bola i super muzika. Stiven i njegova supruga Alison plešu sa svojom novorođenom bebom, a vi pokrenite najmlađe u porodici!

 

#3 Blinding Lights

Imati klince pripadnike generacije Z zaista je pravi blagoslov!

 

#4 Parents Learned Their Moves

Trudili su se prilično i postali prava atrakcija. Ništa teško, a super zabavno.

 

#5 Four-Year-Old Stars

Kada vam je dosadno i vaši mladunci ne znaju šta će sa sobom, evo izazova!

 

Malo je verovatno da još uvek niste otvorili nalog, ali evo vodiča za učenje TikTok plesa.

Neki imaju online vodiče ili jednostavno možete pronaći ples koji želite da naučite i gledati video iznova i iznova dok ga ne savladate. Ali najbolji način da naučite komplikovaniji ples je tako što ćete ga prvo „uvežbati“ kao „Duet“ na TikToku.

 

Prvo pronađite video zapis plesa koji želite da naučite, a zatim tapnite na ikonu strelice kao da ćete je deliti. Dodirnite „Duet“. Usporite video i vežbajte uz originalni video.

Kada savladate ples, krenite da kreirate svoj TikTok koristeći „Zvuk“ za taj ples.

Šta čekate? Obujte svoje plesne cipele i pravac na TikTok!