Tate, vežbajte s decom!

16. Februar

Zašto su fitnes apps korisne za porodice? Naš posao kao roditelja je da modeliramo ponašanje koje želimo da naša deca usvoje, a kondicija nije izuzetak. Iako dugo radno vreme i brzi rasporedi često mogu da ugroze i najbolje namere, zdrava aktivnost je neophodna i za kondiciju i zdravlje, ali i za povezivanje sa decom u danima koje ne možemo da provedemo zajedno u meri u kojoj bismo voleli. Ali, fitnes aplikacije kombinuju najbolje iz oba sveta.Svorkit Кids - Fitness Meets Fun

Svorkit Кids pretvara fitnes u igru prilagodljivim vežbama koje grade snagu, okretnost i fleksibilnost. Aplikacija vas vodi kroz vežbe koje kombinuju intervalni trening sa randomizovanim vežbama kako deci ne bi dosadilo. Aplikacija vas izaziva pitanjima poput „koliko dugo možeš skakati na jednoj nozi?" Svorkit Deci je super za zejdnički trening jer insistira na prisustvu roditelja da bi se osiguralo pravilno izvođenje vežbi.

I Am Love: Kids’ Yoga Journey

Aplikacija vodi kroz 13 poza joge koje demonstriraju deca. Joga može biti odličan način da deca smanje stres i opuste se pre spavanja, a to je potrebno i roditeljima. Ujutru, joga je božanstven način da unesete u sebe dozu mira, spokoja i dobrog raspoloženja.Svorkit Kids-Jednostavna aplikacija koja nudi razne mogućnosti vežbanja, uključujući trening snage, okretnost, fleksibilnost i ravnotežu. Možete da odaberete i trajanje, od pet minuta do sat vremena. Jednom kada pritisnete start, aplikacija će reprodukovati video zapise dece koja pokazuju svaki potez, poput skakanja i istezanja da bi vaše dete pratilo trening. Takođe, možete odabrati trening prilagođen specifičnim aktivnostima. Ovo je jedna od najboljih aplikacija za fitnes za starije klince, a vežbe su dovoljno izazovne da možete da se uključite u akciju i osećate se kao da i sami dobro trenirate.7 Minute Workouts with Lazy Monster-Sedmominutni treninzi sa lenjim čudovištem je super zabavna fitnes aplikacija za decu od koje može imati koristi cela porodica. Slatko, animirano čudovište vodi vas kroz pokrete svake vrste vežbanja, a na raspolaganju je nekoliko sedmominutnih treninga - od osnovnog Lazi Workout, koji nudi jednostavne pokrete poput trčanja u mestu i čučnjeva, do treninga Super Hero, koji omogućava vašem mladom korisniku da vežba poput superheroja. Aplikacija je odlična za sve uzraste, ali je posebno primamljiva za mlađu decu koja nerado vežbaju. Glupost čudovišta čini je zabavnom, dok kratkoća i brz tempo pokreta omogućavaju čak i deci sa kratkim trajanjem pažnje da završe ceo trening pre nego što im se pruži prilika da im bude dosadno.

Od ostalih treninga preporučujemo: ljubljenje, grljenje, smejanje, golicanje, “tuču” jastucima i valjanje po podu sa kućnim ljubimcem.