Šminkajte se sa svojom ćerkom pomoću najboljih tutorijala

Šminka je posebna vrsta umetnosti. Ali, devojka može da se oseća preplavljeno tehnikama, proizvodima i trendovima. Ponekad su nam potrebni samo brzi vodiči ili inspiracija za izlazak ili jednostavna dnevna šminka, neupadljiva i dozvoljena u školi.

Tu na scenu stupaju tutorijali. Istražujemo YouTube i Instagram sa najboljim make up forama koje će tinejdžerke naučiti da se šminkaju kao prave dame, a mame da se zabave sa njima. Jednostavnost i diskretnost su osnove lepote.

Evo nekoliko predloga za svakodnevnu make up rutinu koja će mame i ćerke spojiti u prelepom ritualu:

Simple Everyday School Makeup Routine je trominutni video koji uči devojke kako da se lako i prirodno našminkaju za svaki dan, čak i kad idu u školu. Mame, sigurni smo da će i vaše lice dobiti novu dimenziju!

Natural Makeup Tutorial for Teenagers & College je dobra preporuka za svakodnevni prirodni izgled. Bez suvišnih poteza i boja, šminka je vesela i sveža.

Nikkietutorials ima 16,5 miliona pratilaca na Instagramu jer su njeni saveti za šminkanje božanstveni. Kreativnost, jednostavnost, sloboda, neobičnost. Preporuka za mame i ćerke koje vole da eksperimentišu i da izgledaju totalno drukčije od drugih.

Nicole Guerriero na svom Jutjub i Instagram nalogu beleži tutorijale, opise proizvoda, život šminke, bukvalno. Njen Insta nalog je poput dajdžesta - savršen ako treba da osvežite svoju kolekciju šminke i primenite je na najbolji mogući način.

Tarte će vam ulepšati dan presmešnim “ponedeljak mimovima”, daće vam inspiraciju za stiil i naučiće vas da se šminkate na milion načina.Iako na netu možemo da pronađemo mnogo make- up tutorijala, veliki broj njih nije najboljeg kvaliteta, piše Elle. Ipak, u svetu beauty vlogera postoje i oni koji su majstori u šminkanju i njihovi tutorijali nam mogu biti od velike pomoći.

Tu su i profesionalni šminkeri poput Lise Eldridge koja ima svoj YouTube kanal i na njemu objavljuje korisne savete koje s lakoćom možete da pratite. Naučiće vas osnovama ultimativnih pravila dobrog make up-a: klasičan smokey eye look, različite tehnike nanošenja rumenila, "no makeup" look, povećane crvene usne, highlighting & contouring.I ne zaboravite: lepota će spasiti svet. Dostojevski.