Sačuvajte detinjstvo u filmu

14.maj DIGITALNI RODITELJI

Za one koji silno žele da fotke pretvore u film koji zauvek ostaje uspomena deci.Iz ere digitalnih aparata i čuvanja fotografija u albumima i na kompu, probudili smo se u eri aplikacija i beskrajnih mogućnosti stvaranja žive slike. Ne treba da budete Tarantino da biste napravili remek delo. Za ovaj film potrebne su vam fotke i nekoliko moćnih aplikacija i puf: Oskar za životno delo ide baš vama!

Magisto je, ako pitate korisnike, najbolji video editor na Androidu. Aplikacija koristi vaše digitalne snimke ili fotografije, vrlo brzo i automatski. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji sam pronalazi najbolje kadrove na fotografijama ili unutar videa i u rekordnom roku ih prebacuje u zanimljiv filmski materijal. Osim toga, Magisto koristi sopstvenu revolucionarnu tehnologiju za prepoznavanje razlike između ljudi, kućnih ljubimaca i pejzaža, a analizirajući zvuke i fotografije, može da predvidi kako želite da izgleda film.

VSCO je dizajnirana je sa idejom da fotke sa smartfona izgledaju kao film. Osim podrazumevajućih filtera, VSCO u ponudi ima i kupovinu paketa, ali i svoju Internet zajednicu koja uključuje profesionalne i amaterske umetnike i fotografe, koji dele svoje fotografije i iskustva. Dovoljno je da kažemo da je VSCO, zbog profesionalnih alata i napredne kontrole kamere, odlična aplikacija za novinare i profesionalce.

KineMaster je odlična za kreiranje filmova, ali i za foto montažu koja će na kraju izgledati skoro profi. KineMaster koristi zapise iz memorije telefona koje, zahvaljujući mnogobrojnim funkcijama za uređivanje, možete rasporediti, iseći, spojiti, uveličati ili smanjiti. Jednom rečju, mogućnosti za igru i kreativnost su vrhunske.

VivaVideo je zanimljiva jer lako možete da kreirate zanimljive video snimke od fotografija ili kombinacijom snimaka i fotografija, po sopstvenim afinitetima, a aplikacija automatski za vas kreira ritam i animaciju, ako ne želite sami da kontrolišete montažu i detalje.

Ovaj spisak može da vam bude odskočna daska da s klincima nađete još aplikacija koje će vam ulepšati dan, zabaviti vas, ali i otkriti talente i kreativne mogućnosti dok zajedno pravite pokretni album uspomena za buduće generacije.