Po čemu će klinci pamtiti 2021. godinu?

Zoja (12 godina)

“Pamtiću 2021. po zimovanju na kom sam provela najlepše trenutke sa sestrama, u snegu, na skijama i smejući se glupostima koje je pravila naša najmlađa sestra koja ima dve godine. Pamtiću i izolaciju u kojoj sam bila zbog korone, nošenje maski toliko da mi je sada svakodnevna potreba i online nastavi. Pamtiću je i po Boni, našoj kuci koja nam prevrće stan na glavu, ali je najzabavnije stvorenje na svetu. Naučila sam ove godine da budem strpljiva.”

 

Stefan (11 godina)

“2021. godinu ću pamtiti po tome što je baka imala koronu i mnogo sam se uplašio. Pamtiću je po tome što sam konačno počeo da treniram američki fudbal i što sam postao stručnjak za Minecraft. Najlepše ove godine bilo je putovanje sa bakom i bratom u Zaječar, kupanje na bazenu i sladoled u poslastičarnici svaki dan, kupanje na Popovoj plaži. Naučio sam da vozim skejt i otkrio sam Naruto na Youtube.”

 

Anja (16 godina)

“Pamtiću 2021. godinu po najsmešnijim Snapchat snimcima moje najbolje drugarice koja je bila mesec dana u gipsu i nije mogla napolje. Svakog dana nas je uveseljavala pričama i situacijama u koje je upadala dok je pokušavala da hoda na štakama i mogu reći da nas je Snapchat spojio kao nikad do sad. Pamtiću po rođendanu na kom mi je moja simpatija priznao da je zaljubljen u mene i po majici koju su mi poklonile drugarice sa printom fotke nas četiri na klupici dok umiremo od smeha. Naučila sam da je ljubav najlepši osećaj na svetu.”

 

Vuk (14 godina)

“Po tome što je tata konačno naučio da igra basket i ne moram više da ga puštam da me pobeđuje. Pamtiću je i po to tome što smo proveli super leto u selu kod dede i naučio sam da muzem kravu. Pravio sam klipove u štali i slao drugarima i na kraju smo to zajedno montirali u jedan mali, urnebesan film. Naučio sam da spojim tehnologiju sa načinom života na selu.”

 

Nemanja (osam godina)

“Pamtiću 2021. godinu po tome što sam otkrio da mnogo volim fotografiju. Sada stalno nosim telefon i fotkam sve oko sebe, a mama me uči da napravim priče od tih fotografija i da njima pokažem kako se osećam i kako vidim svet. Naučio sam da pravim palačinke i da jedem med.”

 

A mi ćemo 2021. pamtiti po “divnim pričama koje smo delili sa vama, po dobrim i zabavnim ljudima i naučili smo da su deca zaista ukras ovog sveta.

 

“Želim Vam da vas ne boli ono što Vas je bolelo, a da vas voli ono što vas nije volelo.”

Duško Radović