Pet neobičnih gedžeta za klince

Pronašli smo pet super gedžeta, nesvakidašnjih, korisnih i zabavnih, koji će će oduševiti klince. A možda i vas stariju decu.

 

Čokoladna olovka

Ljubav je najlepša kada se piše čokoladom. Klinci mogu da prave sami kreacije uz novo ažuriranu čokoladnu olovku!

 

Vodootporna kamera sa video rekorderom

Klinci mogu da snime prave kadrove, a zatim ih podele sa porodicom i prijateljima. Savršena za rođendane, praznike, festivale, poklone za dečake i devojčice.

 

Wireless Bluetooth Microphone

Pevači entuzijasti odlično znaju koliko je važan jasan glas. Pevajte i plešite na ličnoj karaoke zabavi, naravno, uz ljubavne pesme!

 

Blue Light glasses

Štite dečji vid blokiranjem plave svetlosti. Klinci mogu da uživaju u “digitalnom vremenu”, a vi da budete bez brige zbog umora očiju, zamućenog vida i glavobolje.

 

Winning Fingers Flashing Cube Electronic Memory & Brain Game

Genijalna napravica koja sadrži četiri igre brzih prstiju u jedinstvenom dizajnu svetleće kocke. Odlične za kuću i putovanja, te igre pomažu u poboljšanju moždanih veština i koordinacije oko-ruka.

 

Igračkama nije potrebna tehnologija da bi bile zabavne i  to ne bi trebalo da bude suština igračke. Ali, kada se uradi kako treba, tehnologija može da podigne igračku od zabavnog do neverovatnog nivoa. I baš taj magičan dodatni element našli smo u navedenih pet predloga.

Naravno, tu je i predlog za bonus poklon: mnoogo poljubaca, zagrljaja i smeha za klince.