Pet kul načina da klincima proslavite letnji rođendan

15. Jul

 

Letnja deca poznata su po tome što pate jer su rođena u sred raspusta kad niko od drugara nije tu da sa njima slavi najlepši dan u godini. Ali ipak, oni koji su tu, baš kao i vaše dete, zaslužuju nezaboravan provod. Letnja deca imaju prednost u odnosu na svu ostalu jer su rođena u vreme kada rođenadan mogu da slave napolju, totalno drukčije od drugih.

 

Priroda se pobrinula za fenomenalne prostore za proslavu na otvorenom, a ako imate dvorište, eto bonusa.

 

Evo pet kul predloga za vruć letnji rođendan koji će vaše dete voleti i često ga prepričavati.

 

#1 Odbojka na pesku

Nema grada u Srbiji koji nema bar jezerce ili potočić. Odbojka pored vode, na pesku, u šumi osim što je beskrajno zabavna, daje osećaj da ste na moru. Sladoled i hladni sokovi, voćna torta, sendviči kao kad smo mi bili mali, učiniće da se vaše dete oseća kao glavna uloga u nekom super blokbasteru.

 

#2 Snimanje za TikTok- lični izazov

Svako dete postavlja po jedan zadatak i snimaju izvršenje. Sigurni smo da su vaša deca neiscrpan izvor mašte i zabavnih smicalica i da će TikTok dobiti još jedan fenomenalan video za smejanje naglas.

 

#3 Roštilj u prirodi

Stara dobra klasika. Ali, i najbolje rešenje da okupite i svoje i prijatelje svoje dece. Možete zajedno da bacate frizbi, da se igrate žmurke, da plešete i zanimate jedni drudge dok spavate u ligeštulima posle ukusne klope.

 

#4 Žurka na proplanku

Nađite proplanak, komšije će vam biti zahvalne. Na bluetooth zvučnike prikačite omiljenu muziku svog deteta i njegovih drugara i zajedno plešite pod nebom.

 

#5 Bioskop na otvorenom

Umesto klasičnog odlaska u bioskop, odvedite goste u bioskop na otvorenom. Ako nemate takav u svom gradu, pokušajte da nađete projektor i da deci napravite ugođaj na nekom mirnom, izolovanom mestu. Kokice se podrazumevaju, napravite ih sami i pridružite im se u nesvakidašnjoj proslavi.

 

Zamislite samo koliko je lepo da gledate film pod zvezdama, udišete miris lipa i leta i gledate svoje mladunče godinu starije, pametnije, lepše i slađe.

Srećan rođendan, dragi letnji klinci!