Najjači sajt za put oko sveta s decom

Hajde da putujemo i da delimo svet sa klincima.

 

Putovanja su strast, a putovanja sa decom, osim zabave, pružaju neverovatne mogućnosti da prošire vidike i obrazovanje. Zato, dobrodošli u Kids World Travel Guide, jedan od najboljih vodiča kroz svet za decu i roditelje. Portal je potpuno kreiran da na svet gleda očima deteta i toliko je lepo osmišljen i napisan, da će klincima biti zanimljiv kao neka super avanturistička knjiga. Govori o zemljama, ljudima, religijama, običajima, zanimljivostima i pun je fenomenalnih saveta ako odlučite da krenete na put oko sveta (i ne mora za 80 dana, možete svake godine da posetite po jednu zemlju).

 

U ovom svetskom turističkom vodiču za decu, informacije o putovanju za decu su detaljno istražili roditelji i deca koja vole da putuju.

Šta sadrži?

Svetski turistički vodič za decu

Kids World Travel Countries

Zabavne činjenice o Kids World Travel

Kids World Travel Guide Kvizovi

Kids World Travel Guide Continents

Dečiji svetski turistički vodič Geografija

Takmičenje za dečiji svetski turistički vodič

Kids Vorld Travel Guide Božić širom sveta

Kids World Travel Guide Animals

Saveti za porodična putovanja

Hrana širom sveta

Mapa sveta

 

Deca su po prirodi vrlo radoznala i svašta ih interesuje. Dok mi, odrasli, imamo tipična turistička interesovanja, klinci žele da znaju, recimo, da li tigrovi imaju kuće u Bengalu ili šetaju slobodno ulicama. Žele da znaju više od uobičajenih činjenica o nekoj zemlji i blog Kids World Travel Guide otkriva upravo uzbudljive činjenice zapanjujuće odgovore na pitanja dece na koja mi nemamo odgovore.

 

Onlajn vodiči za decu ne pokrivaju samo osnovne činjenice o putovanju i glavne atrakcije zemalja sveta, već će deci objasniti kulturu i običaje stranih zemalja i pomoći im da razumeju nove kulture. Na Kids World Travel Guide i KWTGNews platformama naći ćete vodiče po zemljama, vesti za decu, priče o putovanjima za decu, intervjue za decu i iskustva sa dečjih putovanja, mnogo fotki koje ilustruju život u različitim zemljama, koje su napravili deca i roditelji koji putuju svetom i profesionalni fotografi. Sajt sadrži mnogo fotografija divljih životinja, stanovništva, atrakcija, hrane, običaja, prazničnih aktivnosti za decu, mapu sveta prilagođenu deci, mnogo zabavnih kvizova i trivia pitanja.

Ovaj porodični turistički vodič zasnovan je na jedinstvenom konceptu turističkog vodiča: pišu ga i održavaju deca, roditelji i nastavnici i možete se i vi priključiti u svakom trenutku.

Putujte i pišite kad stignete!