Najbolji tech pokloni za tinejdžerke

 

Biti tinejdžerka je teško, ali izabrati poklon za tinejdžerku je teško poput guranja onog kamena uzbrdo. Ako ste roditelji, familija ili prijatelji gospođice u kritičnim godinama, znate da je neminovno preznojavanje pred njen rođendan. Dok je bila  klinka, jednorozi, narukvice i lutke bile su super izbor, ali sada je lestvica podignuta i pravi je izazov ne pasti sa nje :)

 

Malo smo istraživali i pronašli super gedžete i druge tehno drangulijice koje će tinejdžerkama sigurno dopasti, a vas načiniti rođendanskim herojem.

 

Airpods

Na vrhu liste gedžeta. Čim ih stave u uši, Airpods se automatski povezuju i zvuk počinje da se reprodukuje. Nema frustracija pri uparivanju i nude vrhunski kvalitet zvuka. Imaju neposredan pristup Siri i do pet sati slušanja. Vrlo su lepe i elegantne, idealan poklon za devojke kojima je sada veoma važan izgled apsolutno svega.

 

Samsung Galaxy Watch3

Klasičan, vrhunski sat koji brine o kvalitetu života, vežbanju i druženju. Od odgovaranja na pozive do praćenja nivoa kiseonika u krvi, sve to vaša tinejdžerka može putem sata koji karakteriše nežan, romantičan, ženstven izgled i mogu ga nositi u svakoj prilici.

 

iHome Portable Mirror Bluetooth Speaker

Višefunkcionalan gedžet u koji će se vaša princeza momentalno zaljubiti. Ogledalo dolazi sa LED svetlom za nanošenje šminke i takođe ima ugrađeni Bluetooth zvučnik, tako da može da sluša svoju omiljenu muziku dok se šminka.

Kompatibilan sa većinom telefona.

 

Long Distance Friendship Lamp

Mi bismo je nazvali čarobna lampa jer sa velike udaljenosti vaše tinejdžersko čedo može ostati povezano sa bilo kim, bilo gde. Lampa radi tako što se prikači na net i, kada je dodirnete, stvara reakciju na drugoj lampi koja pokazuje da mislite na njih.

 

Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera - Lilac Purple

Za devojke koje vole da fotkaju selfije, ali i svet oko sebe, ova instant kamera stvara prelepe uspomene. Sadrži ogledalo za selfi, adapter za makro objektive za krupne planove i automatsko merenje ekspozicije. Paket uključuje kameru, film i kućište za fotoaparat. Naravno, ljubičasta je, elegantna i prelepa.

 

Zagrljaj, poljupci, osmeh i nežnost

Najbolji i najlepši i najtrajniji gedžeti od svih gedžeta na svetu koji zauvek ispisuju ljubav u život vaše slavljenice.