Najbolji tech pokloni za tinejdžere

04.novembar 

Najbolji tech pokloni za tinejdžere

 

Budimo iskreni: tinejdžeri su kategorija  za koju je najteže kupovati poklon. Kad odrasla osoba treba da smisli ideju za poklon za tinejdžera, zapravo dobija super šansu da uđe u njihov nedodirljiv kul svet - bar kada je reč o poklonima.

 

Iako je pronalaženje savršenog poklona uvek teško, na celom internetu postoje zapravo kul pokloni za tinejdžere,  koji su verovatno najteža demografska grupa za zadovoljiti. Samo treba da znate šta da tražite, a naša lista je odlično mesto za početak. U oktobru smo pisali o poklonima za devojčice, sada tražimo poklone za dečake.

 

Najbolji pokloni za tinejdžere često su tehnički, moderni i zapravo korisni. Zato zaboravite na šaljive poklone, dosadne čarape i poklon kartice. Evo šta će ih zaista impresionirati.

 

Billionaire Boys Club Caribe Graphic Tee

Billionaire Boys Club, koji su 2003. osnovali Farel Vilijams i Nigo, proizvodi odeću prilagođenu generaciji Z zajedno sa kravatom, živahnom grafikom i citatima. Brend daje deo prihoda dobrotvornim organizacijama kao ključni deo svoje misije, uključujući Black Lives Matter.

 

GoPro HERO10

Potpuna brzina i krajnja lakoća, u najmoćnijem GoPro ikada. Pokreće ga revolucionaran nov GP2 procesoro, a povezan je i sa Cloudom, tako da svi snimci direktno prelaze u uspomene :)

 

Segway Ninebot Kickscooter E22E

Savršen za klince koji uživaju u vožnji i istraživanju okoline, a i za roditelje koji brinu za bezbednost dece.

 

Dalmata The Silver Raggiante Chain

Ogrlice su modni dodatak za tinejdžere generacije Z, posebno uber popularna marka nakita Dalmata. Ova zrnasta ogrlica od nerđajućeg čelika je ne izaziva alergije, ne tamni i sasvim je okej cena.

 

Eichel LED Game Controller neonski znak

Ako se na vašoj listi nalazi gejmer, ova LED gejming dekoracija za zid ulepšaće njihov prostor i napraviti pravu gejmersku atmosferu u sobi vaših klinaca. A i cena je kul.

 

ArmoGear Laser Tag Set

Super izbor ne samo za tinejdžere, nego i za celu porodicu, čak iako imate i mlađu decu. Uživajte i stvorite drage uspomene na praznike, snežne dane ili rođendanske zabave uz zabavai porodični turnir.

 

I, naravno: poljpci, zagrljaji, smeh, miris kolača i super muzika!