Najbolji statusi o deci na društvenim mrežama

Našli smo fenomenalne postove roditelja koji pokazuju svu suštinu i  "muke" na neverovatno smešan način.

 

Postoje razne studije na temu roditeljstva, blogovi, paneli, istraživanja, analize. Ali, ko bolje može da opiše neki fenomen od samih roditelja?

 

Prošetali smo po mrežama i nadamo se da ćete se i vi smejati do suza kao mi.

 

Šalty official: "Zovu nas na neko vrtićko druženje. Pokušavam da eskiviram i pitam jutros malog sina jel baš toliko želi da ide kod tog drugara. Kaže: Daaa on mi je najbolji drug, mi uvek bacamo jedan drugom pesak u oči."

 

"Mali sin je sinoć na rođendanu napunio sve moguće i nemoguće svoje i naše džepove slatkišima iz pinjate. Sad dolazi i kaže: Mama evo ti jedna bombona jer si lepo doručkovala."

 

"- Uzmi da vežbaš matematiku imaš kontrolni.

- Pa evo sabiram trofeje u brawl starsu"

 

Miki Mjau: "Od kad je beba propuzala po celoj kući su rampe i barikade. Samo još semafore da ubacimo, pa da cupkam u predsoblju jer je crveno, a moram u toalet."

 

Mreže su odlična inspiracija da naučite da na dečje nestašluke i mudrolije reagujete humorom, bez stresa. Takođe, suptilan su presek roditeljskih grešaka i ambicija.

 

Na mrežama možemo naučiti kako da reagujemo, da nađemo istomišljenike sa kojima ćemo deliti iskustva, ali i da odahnemo kad nas dete ostavi bez teksta sabiranjem trofeja u Browl Starsu.

 

I, da, pustite ih da uče kroz igr(ic)e jer učeći od njih i mi postajemo opušteniji, zabavniji i fleksibilniji.