Najbolji mini projektori za kućni bioskop

22.novembar 

Najbolji mini projektori za kućni bioskop

 

Kad čeznete za izlaskom u bioskop, a vreme je baš bezveze i ne izlazi vam se, nego biste samo da se ušuškate od ćebetom sa svojim mladuncima, vreme je da zatražite pomoć od - mini projektora. Naravno, može biti dovoljno i strimovanje sadržaja direktno sa laptopa ili telefona, ali postoji nešto posebno u odlasku u bioskop, toplim kokicama sa decom i uživanju u filmu na velikom platnu.

 

Prenosiv projektor je genijalna zamena za bioskop. Kada se pravilno koristi, skoro svaka opcija na tržištu može da transformiše vaše iskustvo gledanja iz običnog u potpuno impresivno, sa jasnim, živim projekcijama u veličinama ekrana koje su konkurentne vašem omiljenom bioskopu.

 

Kod nas ima mini projektora vrhunskog kvaliteta, ali i vrhunskih cena, zato smo malo prošetali po Amazonu i e-bay i našli nekoliko fenomenalnih, a pristupačnih mini prenosivih projektora koji će poboljšati doživljaj ​​gledanja filmova i igranja igrica.

Ugasite svetla i pripremite se za filmsku noć na profesionalnom nivou! A najbolje od svega je to što, dok vam je pri ruci svetao zid ili projekciono platno, ove projektore možete da koristite i u zatvorenom i na otvorenom.

 

Najbolji recenzirani mini projektor: Vamvo L4200.

Najbolji pristupačan mini projektor: Tontion 2400 Lux 

Najbolji mini projektor visokog kvaliteta: Miroir M75 micro

Najbolji bežični mini projektor: VANKYO Burger 101 DLP

Najbolji mini projektor za prikazivanje fotografija: KODAK Luma 350

Najbolji zvučni projektor od 360 stepeni: Anker Nebula Capsule

 

I deca smatraju da su kućni projektori inovativna evolucija njihovog iskustva igranja igara i gledanja filmova. Veći ekrani, oštrije slike i raznovrsna povezanost sa platformama za streaming i zvučnicima znače da svako dete kod kuće ima bioskop. Preklapanje ovog nivoa tehnologije sa prirodnom željom dece za učenjem je jednostavno kao i uključivanje projektora u izvor napajanja.

 

Postoje mnogobrojni razlozi zašto kućni projektor pojednostavljuje i gejmifiluje iskustvo učenja. Ako vaše dete ima omiljenu TV emisiju, film ili YouTube kanal, možete ga brzo projektovati u prirodnoj veličini. To čini da se dete prirodnije ponaša i sedi, uči umesto da žmirka nad malim digitalnim ekranom. Umesto da zumira likove, ilustracije ili prozorčiće, klinci mogu da komuniciraju sa istim tim avatarima, ali na većem interfejsu.

 

Uživajte u njihovoj zabavi  i čuđenju, pretvarajući učenje u igru uz pomoć projektora. Na primer, interaktivni video snimci na mreži mogu se pojačati, poput tablice množenja u prirodnoj veličini ili slagalica koje mogu dodirnuti na zidu dnevne sobe. To će ih sto posto zadržati angažovanim, fizički aktivnim i mentalno uključenim u učenje.

 

Na taj način, klinci mogu da uče u adaptivnom okruženju prilagođenom njihovom nivou znanja i njihovom preferiranom mediju, za razliku od toga da budu primorani da mirno sede za stolom ili recituju napamet naučene lekcije.