Majski TikTok trendovi

TikTok je apsolutno eksplodirao od svog objavljivanja, a TikTok trendovi dolaze i odlaze. Ali, najšokantnija statistika od svih je činjenica da 90% korisnika TikToka svakodnevno pristupa platformi. Izgleda da su TikTok trendovi, u stvari, više od trenda. Zato, ovog lepog maja, uživajte sa klincima u njihovoj zabavi i prepustite se TikTok proleću.

 

Kao i svaka platforma društvenih medija, TikTok se bavi trendovima. TikTok trendovi su prilično slični trendovima koje možete pronaći na Instagramu: marketing, memovi, video snimci uživo... Ali za razliku od Instagrama, TikTok jednostavno ima svežinu koju klinci obožavaju. Platforma je sveža, raste i vaša deca rastu na njoj.

 

Evo tri najveća TikTok trenda u kojima možete da uživate zajedno u maju 2022.

 

TikTok dueti

Dueti su trend na TikToku od kraja 2020. godine, ali je zaista uzela maha do 2022. godine. Dueti omogućavaju korisnicima da reaguju, ili čak sarađuju dodavanjem svog na izlazni video drugog korisnika. Kao takva kreativna, privlačna i kolaborativna karakteristika platforme, nije iznenađenje da Dueti nastavljaju da budu trend i u maju.

 

TikTok Live

Bilo da se radi o izazovima na društvenim mrežama, video snimcima o hrani, ili ljudima koji pokušavaju nešto da urade, postoji veliki izbor video zapisa. Dakle, ne treba da čudi da su video snimci uživo izuzetno popularni na platformi. U stvari, jednostavan #live ima više od 7,2 milijarde pregleda na platformi. Prilično masivno, zar ne?

 

TikTok Memes, Baby!

Kada je u pitanju pripremanje obroka, platforme društvenih medija jedu meme za doručak, ručak i večeru. Zašto? Pa, zato što su to lako svarljivi sadržaji, bogati internet vlaknima. Memovi su deljivi, zanimljivi i trendovi su kao nijedan drugi oblik društvenog sadržaja.

Uživajte, spring TikTok, baby!