“Jutjuberi imaju najbolji intro na svetu"

9.oktobar DIGITALNI RODITELJI

Stefan ima devet godina i obožava jutjubere.Posmatrajte i osluškujte

Za vas, iz prve ruke, razlozi da pustite decu da imaju idole.

Svaki jutjuber ima svoj Jutjub kanal i specifičan intro.

Na primer, BloodMaster ima super pozdrav: “Pozdrav svima, ljudi i dobrodošli u novu epizodu Majnkraft preživljavanja”. Ovaj pozdrav me je naučio da pozdravljam ljude veselo, opušteno i da ih nasmejem kada im se javim.

BloodMaster igra najviše sa jutjuberom Markom Cows Show i to GTA online. Meni je to zabavno jer su urnebesni. “Opet si mi ukrao kill!” Ovaj drugi odgovara: “Pa samo stojim, ništa ne radim!” (a ustvari sve vreme puca i krade mu killove). Oni su dobri, ne vređaju, duhoviti su, malo su smotani, dobri su u igricama i pokazuju nam super fore kako da pređeš hajstove (velika pljačka, prim. aut). Zbog njih sam zavoleo filmove kao što su Lara Kroft, Indijana Džons, vesterni, Malci.

Mama je pre mislila da me jutjuberi zaglupljuju, ali kad sam joj pokazao neke klipove, vrištala je od smeha. Naši roditelji treba da gledaju sa nama jutjubere jer će se i oni malo opustiti.

Jutjuberi imaju i super pesme. Braco Gajić peva “Jurim” i obožavam je jer peva o tome kako želi da obiđe svet u maloj “peglici”. Moja baka je vozila “peglicu” kad je bila mlada i bukvalno nema mesta do kog nije stigla u njoj. U toj pesmi je sve puno ljubavi, smeha, radosti i kad je slušam, jedva čekam da porastem da mogu da putujem gde god hoću i da upoznam razne ljude.

Poruka mamama i tatama: puštajte decu da gledaju jutjubere jer nas oni uče da je život zabavan i kako da mirno i duhovito rešavamo probleme.”