Hopster, digitalni servis za najmlađe

Digitalni klinci danas od najmlađeg uzrasta žive virtuelno i to je okej sve dok je dozirano i korisno. Mi imamo mesto na kom učenje postaje zabava. Zove se Hopster i predstavlja digitalni servis za decu od dve do šest godina koji ih podstiče da sami istražuju i budu kreativni.

 

Hopster je prelepo dizajnirana aplikacija za mlađe od šest godina i postiže savršenu ravnotežu između učenja i zabave. Sadrži emisije prilagođene uzrastu dece sa ciljem da podstaknu njihovu radoznalost, kolekciju omiljenih dečjih pesmica, a posebno se ističu zanimljive video knjige na srpskom jeziku i E-knjige koje se mogu čitati samostalno ili uz pomoć naratora.

 

Najbolje od svega je to što je Hopster 100% bez oglasa i sertifikovan isključivo za decu

Kada detetu date Hopster, ono uči i razume šta su:

  • Memorija, brojevi i sekvence
  • Abeceda, muzika i zvukovi
  • Pisanje, matematika i osnovne nauke
  • Empatija, briga, komunikacija i donošenje odluka

 

Privatnost i bezbednost

Privatnost i bezbednost vašeg deteta su glavni prioritet. Vaši podaci nikada ne idu trećim licima i nikad nema reklama.

Inače je najosetljivije u digitalnom svetu raditi za decu i sa decom. Najranjiviji su, ne razumeju još kako da se zaštite i šta je sadržaj primeren njihovom uzrastu. Zato je Hospter super jer postoje dve publike: deca i njihovi roditelji. Odrasli kontrolišu kupovinu i većinu vremena ispred ekrana. Najčešće korisnici, deca, ne umeju da čitaju. Dakle, tu je sav korisnički interfejs i komunikacija zasnovana na značajnoj saradnji dece i roditelja. Zajedno možete da plovite kroz prezabavne Hopster svetove. Dok klinci uče, vi sa njima ponovo proživljavate detinjstvo i super se zabavljate. A zajedno ste. I to je najlepše od svega u ovoj aplikaciji.