Hill Climb Racing 2: Igrica koju klinci obožavaju

Posle Robloksa i Fortnajta, HCR je trenutni trend među decom. Vežbaju motoriku, kreativnost i pre svega, ludo se zabavljaju.

 

Nakon što se zaustavio tamo gde više nije mogao da prođe, Bil i njegov mali crveni auto sada su spremni da zauzmu ceo svet u Hill Climb Racing izazovu za više igrača. Fantastična nova okruženja, mnogo različitih vozila, velika garaža puna otkačenih, “samonapravljenih” vozila i majstorstvo iznad zakona fizike, čine da deca oduševljeno osvajaju najviša brda kanjona Climb.

 

Hill Climb Racing 2 odlična je igrica za sve uzraste jer, osim fenomenalne grafike, razvija i veštine koje su deci potrebne za lako snalaženje i u stvarnom životu.

 

  • Razvijaju zdrav sportski duh u nedeljnim takmičenjima za više igrača
  • Prave izbore i stvaraju kriterijume otključavanjem novih vozila i biranjem najboljih za svoj trkački stil
  • Nadograđuju i poboljšavaju performanse svojih vozila, što razvija kreativnost
  • Prilagođavaju svoju vožnju kombinovanjem, uparivanjem i nadogradnjom vozila, što im poboljšava kognitivne sposobnosti i uči bezbednosti u saobraćaju
  • Trkaju se u različitim okruženjima, u blatu, snegu, na asfaltu, čak i na Mesecu, što im oplemenjuje sposobnost za snalaženje u različitim životnim uslovima
  • Druže se. Izazivaju prijatelje da pokažu svoje vozačke veštine, što razvija njihove socijane veštine

 

Pridružite se klincima u igri i povežite se porodično jer uz stalna nova ažuriranja, nedeljne događaje, nedeljne i dnevne izazove i mnogo novih skinova i boja, uvek postoji nešto novo i uzbudljivo da se vidi i uradi u HCR2, a zabava je zagarantovana za celu porodicu.