Gde stanuje ljubav? Na mrežama, naravno.

"Volim te." Dve reči koje imaju snažan uticaj na vaše odnose sa porodicom i prijateljima i mogu transformisati vaš odnos sa vašom decom. Ugrađivanje reči „volim te“ u rečnik vaše porodice pomaže detetu da se oseća bezbedno, podstiče ga da pomera svoje granice i istražuje šta je u stanju da postigne i daje mu dozvolu i da padne i da ustane. Istražujemo najlepše postove o ljubavi na mrežama, a vama predlažemo da svakog dana postavite po jedan.

 

Moć ljubavi menja život. Ljubav je emocija za kojom deca žude. Ljubav budi osećaj snage i pozitivnosti. Ljubav čini da se deca osećaju sigurno i bezbedno. Kada svojoj deci pokažete koliko ih volite, pružate im jednu od najvećih zaštitnih sila u životu. Ljubav je ključ za podizanje kompetentne, uspešne dece.

 

Deca žele jake odnose sa roditeljima. Žele da znaju da su voljeni. Čak se i buntovni tinejdžeri oslanjaju na roditelje i žele emocionalnu podršku i jasne smernice. Nemojte da vas zavara ako tinejdžeri prevrću očima ili lupaju vratima govoreći vam da vas mrze. To rade hormoni. A tinejdžeri i dalje računaju na vas. Veruju vam. Potrebni ste im. Pokazujući im koliko ih volite, gradite jaču i otporniju decu. I ne samo to, već će zaštita koja dolazi od vaše ljubavi trajati i u odraslom dobu.

 

Evo najlepših postova o ljubavi koja stanuje na mrežama, a koju možete da prenesete u svoj dom.

Shalty: Mali sin od buđenja do spavanja ne sedi i ne ćuti ni sekund ali zato kad zaspi spava kao gospodin vikendom do deset to je taj neki balans u univerzumu a pre svega u mom nervnom sistemu dobro jutro kafica

Демон Ана: Kada ste poslednji put osetili leptiriće u stomaku?

Joma čkoma93: super smo sve uradili sa ovim detetom do sada, mnogo sam srećna

Njegoš III: Udaje se bivša, ali se udaje neka obična bivša, za koju mi je drago što se udaje jer to odavno želi, a ne neka neprežaljena zbog čije bih udaje patio, a svi znamo koliko ja volim i umem da patim.

I, sasvim subjektivno, jedan od najlepših prikaza ljubavi iz pera divnog Pabla Nerude: „Volim te ne znajući kako, ni kada, ni odakle. Volim te jednostavno, bez problema ili ponosa: volim te na ovaj način jer ne poznajem nijedan drugi način ljubavi osim ovog, u kojem nema ni mene, ni tebe, tako intiman da je tvoja ruka na mojim grudima moja ruka, tako intimno da kad zaspim, oči ti se zatvore.“