Da li je vašem detetu potreban smartwatch?

Alfa je poslednja generacija dece (rođeni posle 2010. godine) koja su pametnija od nas kada je tehnologija u pitanju i mi treba da ih podržimo, ohrabrimo i podstaknemo ih da preuzmu kontrolu. Tehnologija nekako evoluira u korak sa klincima, kreirana je prema njihovim potrebama i željama, a najvažnije u toj evoluciji je da roditelji, nešto starija “vrsta” imaju kontrolu nad tim čudesnim prostranstvima kojima naša deca hodaju bez zadrške. Brzo, svakodnevno, lako.

 

I koliko god mi smatrali da su smart satovi izmišljeni da bi klincima nadomestili telefon pre nego što stasaju, smart satovi zapravo pružaju podršku roditeljima kojima je bezbednost deteta na prvom mestu. Način da obezbedimo da naša deca budu na dobrom putu jeste svakako i da im pružimo najpametniju i najsigurniju tehnologiju.

 

MyKi Touch predstavlja revoluciju među smart satovima nove ere. Zapravo, predstavlja pravu avanturu za roditelje i decu.

 

Sat povezuje čak 24 satelita za maksimalnu preciznost dok lokalizujete svoje dete. Kada je dete u zatvorenom, podaci o lokaciji prikupljaju se preko Wifi mreža koje sat sam otkriva. Pomoću aplikacije možete da dodate brzu sigurnu zonu u skladu sa lokalnom WiFi mrežom koju ste definisali.

SOS dugme: preko aplikacije unosite dva broja koja će odgovoriti na poziv kada se pritisne SOS taster. Jednom kada se pritisne dugme, sat započinje uzastopno biranje mame i tate dok se ne uspostavi veza.

Može pozivati do osamnaest brojeva iz imenika. Brojeve roditelj unosi u sat pomoću aplikacije MyKi Watch.

MyKi Touch može da šalje glasovne poruke roditeljskoj mobilnoj aplikaciji MyKi Watch i da prima tekstualne i glasovne poruke putem aplikacije.

Sat može samostalno da upravlja sa tri nivoa jačine zvona i da pređe u režim vibracije.

MyKi Touch je, pored svih funkcija komunikacije i lokalizacije, takođe - sat. Vaše dete će uvek moći da vidi trenutno vreme na glavnom ekranu.

Touch screen omogućava lak pristup bilo kom meniju. Nov ekran u boji čini MyKi Touch interaktivnim, sa intuitivnim, jednostavnim menijem.

Dizajniran je da bude udoban za zglob deteta. Karakteriše ga postojana, meka, silikonska, antibakterijska narukvica u dve boje.

 

Ove funkcije, osim što pružaju sigurnost roditeljima, pozitivno utiču na razvoj deteta. Učite ih strpljenju do trenutka (i uzrasta) kada će dobiti smart telefon. Pokazujete im da imate poverenje u njih. Vežbaju odgovornost svaki put kada vas pozovu u vreme kada se dogovorite. Uče da gledaju na sat i da poštuju vreme. Uče da žive u digitalnom svetu. To je njihov svet i od malena treba da se osećaju sigurno i bezbedno u njemu, a i mi sa njima.

 

Zaključujete i sami, odgovor na pitanje iz naslova: da, vašem detetu je zaista potreban smartwatch :)