Čuvar uspomena u zimskom periodu

Najlepše i najomiljenije godišnje doba svakog detinjstva upravo je počelo i nadamo se da će zima klincima doneti čaroliju koju željno iščekuju čim prođe letnje uživanje. Sneg, pahulje, toplo ćebe, ušuškana radost druženja, mamini mirisni kolači, igranje igrica sa tatom do iznemoglosti i pobede, smeh, topla čorba i bakine đakonije vredne su sitnice koje prave večne uspomene i ostavljaju neizbrisiv trag detinjstva u nozdrvama.

 

Kad smo mi bili mali, detinjstvo su nam beležili polaroid aparatima i pakovali u velike albume i radosnice, između onih tankih folija da ne izbledi, da se fotografije ne izližu.

A zato naša deca imaju beskrajno mnogo načina da im sačuvamo detinjstvo i uspomene u ranim foto i video formama, zahvaljujući tom novom veku koji nam je doneo digitalnu stvarnost.

I zato zima naše dece postaje jedno čarobno putovanje zabeleženo kamerom, ušuškano u video klipove koje možete pretvoriti u prave male porodične filmove.

 

Hajdemo na sankanje, šljapkanje, u šetnju, a reku, na planinu, hajdemo do grada, da se zaljubimo u novogodišnje fasade i u nežna svetla novogodišnjih ulica koje čekaju naše korake.

Vi birajte uspomene koje ćete stvarati, a mi smo za vas izabrali pet alata pomoću kojih te uspomene možete da sačuvate u video ili foto formi i pretvoriti ih u neverovatno vizuelno iskustvo.

#1 InVideo

#2 PhotoStage Slideshow

#3 Icecream Slideshow Maker

#4 MAGIX PhotoStory Deluxe

#5 PixGram

 

Sećanja iz detinjstva nose i malu dozu nostalgije. Kako vreme prolazi, sve više smo vezani za za svoje detinjstvo, najlepši period života. Deca nemaju nikakvih briga, strepnje, oslobođeni su svih obaveza na svetu. Ne moraju da brinu šta će se dogoditi sutra, na koji fakultet će ići, ili šta će se desiti u životu kasnije. Detinjstvo se ne može zaboraviti jer sećanja imaju večni uticaj na život. Uspomene iz detinjstva su one koje vas vole kada porastete.

Iskoristite sve prednosti digitalnog doba da svojim klincima sačuvate uspomene u najlepšem sećanju i da im date živu sliku, atmosferu, muziku, emociju. Zima uvek kreira neke od najlepših uspomena iz života koje deca možda nikada neće moći da zaboravie Ta sećanja podsećaće ih da su imali vremena kada su bili mali i uče ih da uvek gledaju napred jer je napred uvek nov početak.

 

Srećna vam sledeća godina :)