Besplatni online kursevi za roditelje

11.martTOP LISTA

1. Efikasna komunikacija sa ugroženom decom i mladima

Ovaj kurs će vam omogućiti da poboljšate komunikacijske veštine kroz tehnike koje postavljaju dete u srce interakcije. Saznaćete zašto dete može postati ranjivo i razmišljati o barijerama u komunikaciji. Naučićete inovativne metode koje olakšavaju komunikaciju sa decom. Saznaćete koje su to prepreke za efikasnu komunikaciju.


Kurs je razvio Univerzitet u Kentu, Velika Britanija.2. Podrška učenicima adolescentima: socijalni i emocionalni uspeh

Na ovom kursu naučićete da osnažite mlade učenike adolescente da razviju veštine i razmišljanja koja će im pomoći u građenju uspeha. Istražićete socijalni, emocionalni, intelektualni i fizički razvoj mladih ljudi, upotrebu psihologije i drugih nauka u obrazovanju. Pomoći ćete mladima da prihvate koncept celoživotnog učenja.


Kurs je razvio Univerzitet u Kentu, Velika Britanija.3. Dobra praksa u obrazovanju dece sa autizmom

Trenutno postoji mnogo modaliteta školovanja za učenike sa autizmom. Ali koje su koristi i izazovi ovih različitih vrsta obrazovanja? Koje su implikacije za uključivanje? Šta predstavlja dobru praksu u obrazovanju autistične dece? Pitanja koja se obrađuju na ovom kursu su od presudnog značaja za uspešno obrazovanje dece i dostizanja njihovih maksimalnih potencijala.