Najbolje podvodne kamere za klince

Deca vole da istražuju i leto je pravo vreme da im se nabavi vodootporna kamera kojom će moći da beleže podvodni svet, da snimaju podvodne šarene ribice i da stvore porodične avanture koje nikada nećete zaboraviti!

 

Osim što će se vaša deca zabavljati, proces kreiranja fotografija i video zapisa podstiče njihovu kreativnost i eto leta kada su naučili da “lete” pod vodom. Iskusni ronioci uvek biraju podvodne kamere koje koštaju i nekoliko stotina evra, ali nema smisla trošiti toliko novca na vodootpornu kameru za decu. Postoje specijalizovane, posebno kreirane kamere za podvodno snimanje namenjene deci, a cena je zaista prava sitnica: tridesetak dolara.

 

Veoma su jednostavne, mališani mogu da steknu veštine fotografisanja, a da roditelji ne brinu da li će biti lomljave i drame.

 

OurLife kids vodootporna kamera

Ova jeftina dečja podvodna kamera omogućiće vašoj deci da uživaju u fotografisanju i snimanju video zapisa lako i jednostavno. Kamera je kompaktna, laka za držanje i rukovanje, a zahvaljujući izdržljivom i dodatnom silikonskom kućištu, u stanju je da izdrži udare koji se dešavaju dok se deca igraju po kući, u kadi ili u reci, moru, bazenu.

 

PROGRACE GoPro za decu

Cool GoPro Session je savršena kamera za snimanje uspomena vaše dece u svim uslovima, čak i u podvodnim i prašnjavim, dakle, idealna za more, reku ili jezero. Kamera je izdržljiva, vodootporna, lako se koristi, napravljena je od netoksičnih materijala i izdržava padove i zarone.

 

AKASO 4k waterproof action camera

Kreirana za malo stariju decu, da im ne bude detinjasta. Kao i prethodna dva modela, vrlo je izdržljiva, pouzdana i idealna za ronjenje, surfovanje i sve druge letnje akcije.

 

Podvodna kamera može da otvori čitav nov svet za dete i da im leto učini filmski nestvarnim. Obavezno im se pridružite pod vodom i snimite neki kadar, osežaj je neopisiv i vrlo je izvesno da ćete poželeti da “maznete” detetu kameru i leto pretvorite u svoj raspust