Close
Close modal
Close
SR
EN
RU
Close

Obavesti me

Ostavi nam svoj broj telefona ili email i javićemo ti kad uređaj bude ponovo dostupan za online kupovinu.
ili

Proveri svoj e-mail

Molimo te da proveriš svoj e-mail inbox i potvrdiš interesovanje za uređaj kako bismo te obavestili da je uređaj dostupan za online kupovinu.
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Težina: 38.8g; Ekran: OLED Retina ekran; Podržani operativni sistemi: iOS 15> ; Vodootpornost: do 50m; Povezivanje: Bluetooth v5.0; Dodatno: Konstantno merenje pulsa, Praćenje trčanja na otvorenom i u zatvorenom, Praćenje vožnje bicikla, Hitni SOS poziv, Medjunarodni hitni pozivi, Praćenje buke; Senzori: Merenje pulsa, Akcelerometar, Žiroskop, Senzor jačine svetla, Nadmorska visina, Kompas, Saturacija kiseonika u krvi; Sadržaj pakovanja: Apple Watch, narukvica i kabl za punjenje
Boja
Zelena
Materijal
Aluminijum
Close
Dostupnost na A1 prodajnim mestima
error icon

Uređaj trenutno nije dostupan na prodajnim mestima u odabranoj boji.

Uređaj je dostupan u bojama:

Dostupnost je informativnog karaktera.

Grad
Adresa
Apple Watch Series 7 GPS 45mm
Dan zaljubljenih u A1

Apple Watch Series 7 GPS 45mm

Always-On retina displej.

Pogledaj sve važne informacije na ekranu koji je uvek uključen. Apple Watch serije 7 dolazi sa 70% svetlijim displejem i suptilnim efektom prelaza između kućišta i ekrana. Tasteri su prilagođeni, tako da možeš lakše nego ikad da pokreneš omiljene aplikacije.

Device
Device

Najizdržljiviji Apple Watch do sada

Inovativni dizajn prati još otpornija zaštita. Otporan na pukotine, prašinu i vodu, sat možeš poneti svuda sa sobom. Prednji Kristal, 50% čvršći je od prethodne generacije, dolazi sa ravnom bazom stvarajući čvrstiji oblik otporniji na oštećenja.

Zdravlje na tvom dlanu

Serija 7 daje sve važne uvide u tvoje zdravlje. Isprati svoj san ili uradi proveru EKG-a, a uz pomoć sata možeš izmeriti i dotok kiseonika u krvi. Pored toga, možeš uživati u raznovrsnim fitnes aplikacijama, kao i inovativnim opcijama koje pospešuju mentalno zdravlje.

Device
Device

Duže trajanje baterije

Sa redizajniranim sistemom punjenja, Apple Watch možeš napuniti do 80% za samo 45 minuta, a kada si u žurbi, za samo nekoliko minuta možeš dopuniti i do 33% kapaciteta baterije.