Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Dimenzije: 44 x 38 x 10.7 mm; Težina: 36,2g; Ekran: OLED Retina ekran; Podržani operativni sistemi: iOS 14 >; Vodootpornost: do 50m; Povezivanje: Bluetooth v5.0; Dodatno: Konstantno merenje pulsa, Praćenje trčanja na otvorenom i u zatvorenom, Praćenje vožnje bicikla, Hitni SOS poziv; Senzori: Merenje pulsa, Akcelerometar, Žiroskop, Kompas, Senzor jačine svetla, Nadmorska visina; Sadržaj pakovanja: Apple Watch, narukvica i kabl za punjenje
Boja
Srebrno kućište sa plavom narukvicom
Materijal
Aluminijum
Apple Watch SE GPS 44 mm
black friday

Apple Watch SE GPS 44 mm

Device
Device

Budi u toku sa svim dešavanjima

Očekuješ poruku od prijatelja, ali si u žurbi zaboravio da poneseš mobilni telefon? Apple Watch SE omogućava ti da primaš poruke i pozive, kao i da budeš upućen u aktuelne aktivnosti u svakom momentu.

Device
Device

Uživaj u personalizovanom dizajnu

Elegantan i udoban, Apple Watch SE pruža ti mogućnost da izabereš narukvicu u svom stilu, kao i da podesiš dizajn displeja kako tebi najviše odgovara. Staklena prednja strana uz aluminijumski okvir ističe sofisticirani izgled sata, a Retina OLED displej sa 1.78 inča omogućava ti širu sliku i bolji pregled svih sadržaja.

Device
Device

Dodatna motivacija za trening

Ukoliko želiš da analiziraš rezultate svojih treninga, Apple Watch SE je vrhunski izbor za tebe. Bilo da trčiš, plivaš ili radiš jogu, pametni sat će pratiti tvoje osnovne parametre u svakom trenutku. Osećaj se kao da je personalni trener uvek uz tebe.

Device
Device

Budi siguran i bezbedan

Uz Apple Watch SE budi uvek bezbrižan. U slučaju da se dogodi kritična situacija, SOS i detektor pada te istog momenta povezuju sa hitnim službama. Takođe, možeš kontinuirano da pratiš otkucaje srca, što ti omogućava pravovremeno otkrivanje potencijalnih neregularnosti.