Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Dimenzije: 40.5 x 35.8 x 8.95 mm; Težina: 19.5 g (bez narukvice); Povezivanje: Bluetooth 5.0 BLE Ekran: AMOLED; Veličina ekrana: 1,55 inča; Kapacitet baterije: 220 mAh; Senzori: Senzor ubrzanja, senzor žiroskopa Geomagnetski senzor, Senzor ambijentalne svetlosti; Vreme punjenja: oko 2 sata; Podržani uređaji: Android 5.0 ili iOS 10.0 i novije verzije
Boja
Black
Materijal
Silikon
Amazfit GTS 2 mini
black friday

Amazfit GTS 2 mini

Izuzetno lagan i tanak

Dolazi sa fenomenalnim dizajnom koji se prilagođava tebi bez obzira koju odeću nosiš na sebi. Težak je svega 19.5 grama i ima silikonsku traku prijatnu za kožu tako da češ uživati dok ga nosiš.

Device
Device

Živopisni AMOLED displej

Želiš uzbudljiv, živahan i praktičan ekran? Amazfit GTS 2 mini poseduje ekran od 1.55 inča prelepih boja i poboljšane jasnoće. Sa personalizovanim opcijom, možeš da izraziš svoj jedinstveni karakter kroz prikaz na displeju u pozadini sa svojom fotografijom ili da izabereš jedno od 80 lica sata koja su dostupna.

Svaki detalj je važan

GTS 2 mini prati svoje zdravlje svakog dana. Bilo da su u pitanju otkucaji srca, merenje zasićenosti kiseonikom u krvi, nadgledanje sna, nadgledanje nivoa stresa i praćenje ženskog ciklusa, kao i druge funkcije za potpuno upravljanje zdravljem sa tvog zgloba.

Device
Device

Pruži korak

Imaš izbor od preko 70 sportskih programa pa GTS 2 mini i ti možete vežbati dinamikom koja vam najviše odgovara. Ako si pak više za trčanje napolju, na satu možeš upravljati muzikom sa tvog telefona, a na kraju treninga možeš da kreiraš sportski izveštaj i vidiš rezultate.