Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Device
Device

интарифа

Imaš između 18 i 26 godina?

Uzmi интарифа 18/26* paket i uživaj u neograničenom netu na omiljenim aplikacijama, a tu je i 20 GB za surf.

Close

Izaberi novu интарифа 18/26* pripremljenu specijalno za tebe


Close modal
Close modal

Pogodnosti

Zašto je интарифа 18/26* baš za tebe?

Želiš da u paketu imaš svega dosta.

Plati prilikom preuzimanja, uz besplatnu dostavu

Izaberi opciju koja ti najviše odgovara. Svoju porudžbinu uređaja možeš da platiš online ili prilikom preuzimanja, a mi dostavljamo besplatno na tvoju adresu!

Zašto da kupiš online?

Kupovinu obavi bilo kada i gde god da se nalaziš, a svaki put kada kupuješ online u A1 dobijaš još više.

Device
Device

Dobijaš osiguranje telefona

Poruči telefon online i dobijaš prva 3 meseca osiguranje uređaja bez naknade.

Top ponuda

Neograničen net
uz NEO tarife

Izaberi novi mobilni telefon iz A1 ponude i uživaj u neograničenom internetu 6 ili 12 meseci uz bilo koji NEO postpaid paket.

Pogledaj sve uređaje Pogledaj
Dodatne informacije

* Promocija “интарифа 18/26” važi od 17.09.2020. do 30.6.2022. za pretplatnike mlađe od 27 godina uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca bez uređaja ili uz ugovornu obavezu od 24 meseca sa uređajem.

Pretplatnicima koji se odluče za opciju elektronskog računa odobrava se popust u iznosu od 50 RSD. Uz aktiviran elektronski račun mesečna pretplata iznosi 949 RSD uz ugovornu obavezu bez uređaja, odnosno 1449 RSD ukoliko se korisnik odluči za ugovornu obavezu sa uređajem.

Važenje benefita iz promocije je 12 meseci u slučaju odabira ugovorne obaveze od 12 meseci odnosno 24 meseca u slučaju ugovorne obaveze od 24 meseca. Sadržaj dostupan u okviru pretplate važi u nacionalnom saobraćaju. Neograničeni internet za WhatsApp i Messenger ne obuhvata glasovne i video pozive. Neograničeni internet za Instagram ne obuhvata video pozive i deljenje sadržaja uživo. Neograničeni minuti u A1 se troše nakon potrošenih minuta za sve mreže.