Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Aktivno poništavanje buke (ANC) sa Transparency načinom rada i dizajn koji se prilagođava svakom uvu. Kutijica za bežično punjenje AirPods Pro slušalicama garantuje više od 24 sata trajanja baterije, a kompatibilna je sa svim Qi sertifikovanim punjačima. Povezivanje: Bluetooth.
Boja
Bela
Materijal
Aluminium, plastika
Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Device
Device

Aktivno poništenje buke za tečan zvuk

Usklađeni dizajn za veću udobnost i bolji kvalitet zvuka. Unutrašnji deo slušalica prilagođen je obliku uva sa otvorima koji pomažu u izjednačavanju pritiska istovremeno doprinoseći većem komforu i intenzivnijem doživljaju slušanja. Uz to, aktivno poništenje buke u realnom vremenu omogućuje potpuni fokus dok razgovaraš ili slušaš.

Device
Device

Upravljaj zvukom dok hodaš ili vežbaš

Kada želiš da isključiš ili utišaš muziku, jednostavnim dužim ptitiskom donjeg kraja slušalice možeš upravljati zvukom i preći iz aktivnog poništavanja buke u režim transparentnost.

Device
Device

Otpronost i ritmičnost

Za sport i zabavu, Apple AirPods Pro su otprone na tragove vlage i vode, dok prošireni mrežni port za mikrofon poboljšava jasnoću poziva kada si na vetru. Prostorini zvuk dinamički prati pokrete glave prilagođavajući zvuk za još potpuniji doživljaj slušanja.

Device
Device

Uživaj u muzici do 24h

AirPods slušalice možeš bežično napuniti i uživati do 24 sata slušanja uz privremene dopune u kućištu. Slušalice možeš povezati sa Apple pametnim satom ili telefonom, a kada želiš da se prebaciš na iPad ili MacBook, zvuk će se automatski sinhronizovati i premestiti.