Beko

1000 dinara popusta za online kupovinu malih Beko i Gruding aparata

Preuzmi ponudu

Preuzmi ponudu putem SMS-a ili mejla i ostvari mogućnost online kupovine Beko proizvoda iz specijalne ponude i po akcijskim cenama. Nakon toga, na Beko veb-sajtu www.bekopopust.rs ukucaj kod koji ti je stigao u ponudi i izaberi aparat koji želiš. Pri online kupovini ostvarićeš popust od 1000 dinara na jedan od malih Beko ili Gruding aparata. Pored popusta, Beko je obezbedio 2 godina pune garancije i besplatnu isporuku na tvoju adresu u roku od 24 sata od trenutka realizovanja kupovine.

Preuzmi ponudu

Unesi e-mail adresu i u tvoj inbox stiže vaučer!

Neispravna mail adresa, proveri!
Nazad

Uslovi promocije

Check Mark Promocija važi od 15.06.2021. do 15.08.2021. godine i odnosi se na podnete online zahteve za kupovinu u promotivnom periodu. Popusti važi samo za jedan artikal prikazan na ponudi internet stranice www.bekopopust.rs.
Check Mark Roba se plaća u gotovini kurirskoj službi City Express prilikom preuzimanja uređaja koje dolazi sa uputstvom, garancijom i fiskalnim računom.
Check Mark Prilikom isporuke robe potrebno je detaljno pregledati aparat i u slučaju fizičkih ili transportnih oštećenja, aparat može da se vrati vratite, a Beko je odgovoran za slanje novog, neoštećenog aparata.
Check Mark Popuste nije moguće sabirati.
Check Mark Preuzimanjem koda putem SMS-a ili mejla ostvarujete mogućnost preuzimanja vaučera od 1000 dinara popusta za Beko i Grundig male kućne aparate za online kupovinu na www.bekopopust.rs.
Check Mark Pravila učešća u akciji možete pogledati na linku.
login type: NONE
Close