Sberbank

Otvori Sberbank Target Market tekući račun, prenesi platu i očekuje te 5.000 dinara

Preuzmi ponudu

Postani deo Sberbank, jedne od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu sa tradicijom od 180 godina poslovanja. Otvori Target Market tekući račun u jednoj od Sberbank ekspozitura, prenesi zaradu u roku od 60 dana od otvaranja računa i očekuje te 5.000 dinara. Preuzmi ponudu putem SMS-a ili email-a. Poseti najbližu Sberbank ekspozituru i prilikom otvaranja Target Market računa pokaži SMS ili e-mail sa kodom koji dobijaš putem A1 Klub Plusa, kako bi Sberbank pripisala 5.000 dinara na tvoj račun.

Preuzmi ponudu

Unesi e-mail adresu i u tvoj inbox stiže vaučer!

Neispravna mail adresa, proveri!
Nazad

Uslovi promocije

Check Mark Promocija važi od 19.04.2021. do 19.07.2021. godine za podnete zahteve za Target Market tekući račun i namenjena je isključivo novim Sberbank klijentima.
Check Mark Iznos od 5.000 dinara se uplaćuje najkasnije 30 dana od evidentiranja prve uplate zarade. Potrebno je da novi klijenti prenesu zaradu u roku od 60 dana od dana podnošenja zahteva za otvaranje Target Market tekućeg računa.
Check Mark Otvaranjem Target Market tekućeg računa prvih 6 meseci održavanja se ne naplaćuje.
Check MarkZa sve klijente koji otvore Target Market tekući račun i prenesu svoju zaradu, Sberbank je pripremila posebne povoljnosti prilikom podnošenja zahteva za kreditne proizvode (keš kredit, kredit za refinansiranje, stambeni kredit, kreditna kartica, dozvoljeno prekoračenje) dok se trošak obrade kredita ne naplaćuje.
Check Mark Promocija se ne može sabirati, niti kombinovati sa drugim popustima ili povoljnostima.
login type: NONE
Close