Close
Close modal
Close

A1 Startup tarife

Sa vama od samog početka

Verujemo u vašu viziju, zbog čega želimo da vam pomognemo u avanturi osnivanja biznisa i podržimo vaš rast i razvoj.

Iskoristite startup ponudu po
specijalnim uslovima!

Pogodnosti

Zašto baš startup tarifa u A1?

Razumemo šta je vašem biznisu potrebno da dostigne pun potencijal i kreirali smo ponudu po vašim merilima.

Želite uređaj uz popust?

Uz svoju A1 startup tarifu izaberite i jedan ili više uređaja, po maloprodajnoj ceni uz otplatu na 24 rate ili u gotovini, i uz dodatni popust kako bismo podržali vaš startup biznis. Klikom na „Pogledajte uređaje" informišite se o dostupnim modelima, a kontaktirajte nas za više informacija o ceni i popustu.

Pogledajte uređajte Kontaktirajte nas

Roming dodaci

Roming minuti i internet

Roming dodaci za mali i srednji biznis već od 399 dinara.

Saznaj više

Naša mreža

Budite povezani

Ostvarite nove poslovne kontakte, oglasite svoje ponude‚ pronađite korisne poslovne savete.

Više detalja

Poslovna rešenja

Olakšajte svoje poslovanje

Uz svoju A1 startup tarifu ostvarujete posebne uslove za upotrebu A1 digitalnih rešenja. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas Pogledaj

Prijavite se i obezbedite sjajne benefite za sebe i svoj tim!

Naši startup agenti su tu da vam pomognu! Popunite kontakt formu i kontaktiraćemo vas sa celokupnom ponudom prilagođenom za potrebe vašeg startup-a.


Kako biste iskoristili A1 startup ponudu neophodno je da vaša kompanija ili tim ne bude stariji od 2 godine, kao i da poslujete u oblasti tehnološke industrije sa potencijalom za ubrzani rast.

Prijavni formular

Naziv firme/tima
Ime i prezime direktora/vođe tima
Broj telefona
E-mail
LinkedIn link (opciono)
Website (obavezno)
Broj članova tima
Da li imate osnovano pravno lice?
Industrija u kojoj poslujete?
Kratak opis vašeg tima i proizvoda/usluge (obavezno)
Podelite sa nama više detalja - okačite svoj pitch deck! (obavezno)
Partner preko kojeg ste čuli za ovu ponudu
Da li vas interesuje neki od naprednih alata?
Dodatne informacije

Promocije "A1 StartUp paketi“ važe samo za pravna lica i uključuju neograničene minute i poruke ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju, 8 GB odnosno 5 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju, kao i dodatak za neograničen internet u nacionalnom saobraćaju za Viber, Whatsapp, Messenger i Facebook. Promocija “StartUp Pro” sadrži i 1 GB za prenos podataka u romingu i povoljnije međunarodne pozive. Mesečna pretplata za “StartUp Pro” je 999 RSD, a mesečna pretplata za “StartUp” je 799 RSD. Promocije važe isključivo bez kupovine uredjaja. Promocija “StartUp Pro” važi uz ugovornu obavezu u trajanju od 24 meseca, uz važenje aktiviranog paketa usluga 24 meseca. Promocija za “StartUp” važi bez ugovorne obaveze, uz važenje aktiviranog paketa usluga 12 meseci. Nakon isteka 24 odnosno 12 meseci promocije "A1 StartUp paketi“ biće deaktivirane. Ukoliko Pretplatnik želi da nastavi da koristi A1 usluge, potrebno je da pređe na drugi paket iz A1-ove aktuelne ponude. Promocije "A1 StartUp paketi“ važe do 31.5.2021. Promocije važe za pretplatnike koji zaključuju novi pretplatnički ugovor sa A1 kao i pretplatnike koji obnavljaju ugovornu obavezu na svom postojećem pretplatničkom ugovoru i ne mogu se kombinovati međusobno kao ni sa ostalim popustima koji se daju na mesečnu pretplatu, niti sa ostalim promocijama.

8 GB odnosno5 GB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju kao i minuti i poruke ka svim mrežama važe u nacionalnom saobraćaju i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću.

Neograničeni čet za Viber, Facebook, Facebook Messenger i WhatsApp u nacionalnom saobraćaju uključuje neograničeno korišćenje interneta (prenosa podataka) za sve funkcionalnosti Viber servisa (slanje poruka, fotografija, video i audio snimaka, glasovni i video pozivi, slanje emotikona, stikera, itd. unutar Viber aplikacije), kao i sve funkcionalnosti WhatsApp-a, Facebook-a i Facebook Messenger-a, izuzev glasovnih i video poziva.

Cena MMS poruke je 15 din, internacionalne SMS poruke 15 din, dok se prenos podataka nakon potrošenog sadržaja dostupnog u okviru mesečne pretplate vrši po brzini od 64 kbit/s bez naplate.

Tarifiranje razgovora u nacionalnom saobraćaju: 60/60s, dok je obračunska jedinica za prenos podataka je 1kB.

1 GB za prenos podataka u romingu mogu se koristiti u sledećim zemljama odabirom preporučenog operatora: Albanija (Vodafone), Austrija (A1), Belgija (Orange), Belorusija (A1), Bosna i Hercegovina (BH Telekom, EROnet), Bugarska (A1), Kanada (Rogers), Hrvatska (A1), Češka Republika (Vodafone), Danska (Telenor, Telia), Estonija (Telia), Finska (Telia), Francuska (SFR, Orange), Nemačka (Vodafone), Grčka (Vodafone), Mađarska (Vodafone), Irska (Vodafone), Italija (Vodafone), Lihtenštajn (F1 Liechtenstein), Litvanija (Telia), Luksemburg (Orange), Severna Makedonija (A1), Malta (Vodafone), Crna Gora (T-Mobile), Holandija (Vodafone), Novi Zeland (Vodafone), Norveška (Telenor, Telia), Portugalija (Vodafone), Poljska (Orange), Rumunija (Vodafone), Rusija (Beeline, MTS), Slovačka (Orange, T-mobile), Slovenija (A1), Južnoafrička Republika (Vodacom), Španija (Vodafone), Švajcarska (Sunrise, Swisscom), Švedska (Telenor, Telia), Turska (Vodafone), Velika Britanija (Vodafone), Sjedinjene Američke Države (AT&T). Odabirom drugog operatora, korišćenje Interneta biće onemogućeno. Korišćenje Interneta u zemljama koje nisu obuhvaćene ponudom dostupno je prema važećem roming cenovniku.

Povoljniji međunarodni pozivi podrazumevaju uključen InoBiz pozivi dodatak bez naplate mesečne pretplate koji omogućava specijalne cene poziva iz Srbije ka operatorima u okviru A1 Grupe, kao i povoljnije cene poziva ka 25 zemalja.

Tarifiranje razgovora u roming saobraćaju: 60/60s. Obračunska jedinica za prenos podataka u romingu je 1kB.

Neiskorišćen sadrzaj za prenos podataka u romingu se ne prenosi u naredni mesec.

MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju koji nisu iskorišćeni u tekućem obračunskom periodu, mogu se preneti u naredni obračunski period ukoliko je u tekućem obračunskom periodu ostvarena makar jedna internet sesija. Maksimalan broj prenesenih neiskorišćenih MB za prenos podataka u nacionalnom saobraćaju za naredni obračunski period odgovara broju MB za prenos podataka koji su dostupni u tarifi.

Dodatnih 100GB odnosno 50GB koji se dele sa timom, važe u nacionalnom saobraćaju i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću.