Close
Close modal
Close

Poklon dodatak tokom cele godine

Kao znak zahvalnosti i dobrodošlice, A1 Vam donosi i poseban benefit. Svakog meseca do kraja godine automatski dobijate 1 GB koji možete da potrošite u roming saobraćaju u okviru A1 mreže u 6 zemalja. U bilo kom trenutku ovaj dodatak možete da zamenite za 3 GB u nacionalnom saobraćaju.

Detaljnije Saznaj više
Close
Poklon dodaci tokom cele godine
Svakog meseca do kraja godine automatski dobijate 1 GB koji možete da potrošite u roming saobraćaju u okviru A1 mreže: A1 Austrija, A1 Belorusija, A1 Bugarska, A1 Hrvatska, A1 Severna Makedonija i A1 Slovenija.

Nakon potrošenog sadržaja, cena za 1 MB iznosiće 1 dinar. Internet na ostalim mrežama u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Belorusiji će biti onemogućen radi sprečavanja dodatnih troškova, a u ostalim zemljama se naplaćuje po standardnom roming cenovniku.

U bilo kom trenutku ovaj dodatak možete da zamenite za 3 GB u nacionalnom saobraćaju koja dobijate svakog meseca do kraja godine. Ovu zamenu možete da obavite pozivanjem A1 predstavnika prodaje ili A1 Korisničkog servisa. Zamenu možete da uradite jednom i trajaće do kraja godine.