Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Težina proizvoda: 3.4 kg Dimenzije proizvoda (D x Š x V): 35.50 x 35.50 x 8.20 cm Pakovanje sadrži: 1 x robot za čišćenje, 1 x baza za punjenje, 1 x adapter, 1 x posuda za krpu, 1 x zoger, 1 x četka za čišćenje, 1 x uputstvo, 1 x Vodič za početnike Usisna snaga: 2200Pa 4 nivoa usisavanja 3 nivoa zapremine vode 200ml rezervoara za vodu sa elektronksim upravljanjem Automatsko punjenje Mogućnost zaobilaženja prepreke od 17mm Aplikacija za daljinsko upravljanje Aplikacija: Kompatibilna sa Android i iOs Wifi: Da
Boja
Bela
Materijal
Plastika
Xiaomi Mi Robot usisivač Mop Essential

Xiaomi Mi Robot usisivač Mop Essential

Device
Device

Pametno čišćenje

Xiaomi Mi Robot usisivač Mop Essential opremljen je inertnim inteligentnim navigacionim sistemom. Uz pomoć izrazito preciznog žiroskopa, omogućeno je pametno kretanje. Uređaj izbegava prepreke i nesmetano se kreće kroz dom. Putanja čišćenja je efikasna, pa će usisivač Xiaomi Mi Robot usisati i uglove prostorije. Podržano je OTA onlajn ažuriranje, pa se iskustvo kontinuirano optimizuje. Kapacitet baterije je veliki, a po završetku čišćenja, usisivač počinje sa automatskim punjenjem.

Device
Device

Usisavanje poput oluje

Xiaomi Mi Robot usisivač Mop Essential raspolaže sa 2200Pa izuzetno jake usisne snage. Opremljen je sa četiri vrste zupčanika što omugaćava usisavanje svih vrsta prljavštine. Izbor jačine usisavanja možete izabrati sami u zavisnosti od potrebe. Brzo usisava prašinu sa poda, ali i iz procepa. Usisivač Xiaomi Mi Robot Mop Essential može da podnese i uklanjanje većih čestica veličine zrna soje ili metalnih kuglica.

Device
Device

Pogodan za sve vrste podova

Xiaomi Mi Robot usisivač Mop Essential sadrži zoger i četku za čišćenje. Zbog velikog kalibra dela ciklonskog odvajanja efikasan je na različitim podlogama. Opremljen je rezervoarom za vodu sa elektronskim podešavanjem i tri nivoa podešavanja. Izliv vode je ujednačen i bez curenja. Štiti podne podloge od štete.

Device
Device

Izrazito tanko kućište

Xiaomi Mi Robot usisivač Mop Essential će očistiti sva mesta do kojih je teško doći. Debljina kućišta je samo 82mm što omogućava fleksibilno kretanje, kao i čišćenje površina ispod niskog nameštaja poput kreveta, ormana i stolova.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno