Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Veličina točka: 20” Težina: 20kg Makimalna težina korisnika: 120kg Motor: 250W 36V bez četkica, na zadnjem točku Baterija: Litijum-jonska 36V 8 Ah Baterija opis: lako izmenjiva, u ramu bicikla Vreme punjenja: 3-4h Maksimalna brzina: 25km/h Domet/autonomija:20-30 km Sklopiv: DA Display: LCD, pokazuje brzinu, vreme vožnje, bateriju i mode vožnje Menjač brzina: 6 brzina Shimano Tourney ARDTZ50GSDT Ručica menjača: Shimano ASLTX30R Kočnice (prednja/zadnja): Disk kočnice Gume: 20x1,95 Pedale: PVC sklopive Svetlo: LED, P+S Sertifkati: CE, RoHS, En, SGS Dimenzije pakovanja: 88x41x71 cm
Boja
Crna
Materijal
Aluminijum 6061
device

Ring Električni bicikl sklopivi RX 20 Shimano

Električni bicikl za odrasle vozače

Imaš više od 15 godina? Uživaj u vožnji na svom novom biciklu izuzetne izdržljivosti iako je manjih dimenzija. Mogu da se voze svi vozači do 120kg.

Device
Device

Moć zadnjeg točka

Poseduje motor od 250W i može da razvije brzinu od 25km/h.
Na displeju u svakom trenutku možeš da vidiš trenutnu brzinu, vreme vožnje, kapacitet baterije i režim vožnje.

Device
Device

Praktičan. Jako.

Oduševiće te koliko je praktičan. Brzo ga sklopiš i odložiš gde je potrebno, bilo da je u pitanju gepek automobila, deo kancelarije ili na terasi tvog doma.

Device
Device

Napuniš i voziš

Sa jednim punjenjem možeš da se vozaš između 20-30km,
u zavisnosti od intenziteta vožnje i terena na kojem si. Od 3 do 4 sata je potrebno da bude na punjaču kako bi ponovo bio napunjen u potpunosti.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno