Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Veličina točka: 20” Težina: 20kg Makimalna težina korisnika: 120kg Motor: 250W 36V bez četkica, na zadnjem točku Baterija: Litijum-jonska 36V 8 Ah Baterija opis: lako izmenjiva, u ramu bicikla Vreme punjenja: 3-4h Maksimalna brzina: 25km/h Domet/autonomija:20-30 km Sklopiv: DA Display: LCD, pokazuje brzinu, vreme vožnje, bateriju i mode vožnje Menjač brzina: 6 brzina Shimano Tourney ARDTZ50GSDT Ručica menjača: Shimano ASLTX30R Kočnice (prednja/zadnja): Disk kočnice Gume: 20x1,95 Pedale: PVC sklopive Svetlo: LED, P+S Sertifkati: CE, RoHS, En, SGS Dimenzije pakovanja: 88x41x71 cm
Boja
Crna
Materijal
Aluminijum 6061
Ring Električni bicikl sklopivi RX 20 Shimano

Ring Električni bicikl sklopivi RX 20 Shimano

Električni bicikl za odrasle vozače

Imaš više od 15 godina? Uživaj u vožnji na svom novom biciklu izuzetne izdržljivosti iako je manjih dimenzija. Mogu da se voze svi vozači do 120kg.

Device
Device

Moć zadnjeg točka

Poseduje motor od 250W i može da razvije brzinu od 25km/h.
Na displeju u svakom trenutku možeš da vidiš trenutnu brzinu, vreme vožnje, kapacitet baterije i režim vožnje.

Device
Device

Praktičan. Jako.

Oduševiće te koliko je praktičan. Brzo ga sklopiš i odložiš gde je potrebno, bilo da je u pitanju gepek automobila, deo kancelarije ili na terasi tvog doma.

Device
Device

Napuniš i voziš

Sa jednim punjenjem možeš da se vozaš između 20-30km,
u zavisnosti od intenziteta vožnje i terena na kojem si. Od 3 do 4 sata je potrebno da bude na punjaču kako bi ponovo bio napunjen u potpunosti.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno