Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Dimenzije: 46.7 x 46.7 x 11.4 mm; Težina: 52g; Memorija: do 4GB interne memorije; Povezivanje: Bluetooth v5.1; Kapacitet baterije: 455 mAh; Baterija: 455mAh, do 14 dana autonomije Android 5.0 ili noviji, iOS 9.0 ili noviji
Boja
Siva
Materijal
Keramika, safirno staklo, legura titana
Huawei  Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro

Pametni sat od titanijuma i safira

Dizajniran u savršenoj kombinaciji titanijumskog okvira i safirnog brojčanika otpornog na habanje, GT 2 Pro se posebno izdvaja od drugih pametnih satova tako sofisticiranom izradom. Sa izuzetnom pažnjom su kreirana keramička leđa za kožu, kako bi ti nošenje predstavljalo pravo uživanje.

Device
Device

Više od 200 tema

Raznovrsnost izgleda ekrana pretvoriće svaki tvoj dan u nešto novo i zabava je zagarantovana. Huawei Watch GT 2 Pro prikazaće fantastičnu lepezu dinamičnih boja, svetlosti i pokreta, a možeš i da čitaš podatke u realnom vremenu.

100+ programa za trening

Trči, veslaj, surfuj, vozi bajs, igraj tenis ili vežbaj u nekom od 100 režima za trening koje možeš da koristiš svakog dana. Pametni sat Watch GT 2 Pro ispratiće u potpunosti tvoje kretanje, a tu su i podaci poput otkucaja srca, prosečna brzina, detekcija zasićenja kiseonikom i još mnogo toga važnog za zdravlje.

Device
Device

Pojačaj muziku. Obavi razgovor.

Slušaj omiljenu muziku na Huawei Watch GT 2 Pro koji povezuješ sa tvojim Bluetooth slušalicama. Na raspolaganju imaš do 500 pesama koje možeš sačuvati, a u svakom trenutku možeš primiti, odbiti ili mutirati pozive pomoću konekcije sa telefonom.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno