Close
Close modal
Close
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Težina: 38.8g; Ekran: OLED Retina ekran; Podržani operativni sistemi: iOS 15> ; Vodootpornost: do 50m; Povezivanje: Bluetooth v5.0; Dodatno: Konstantno merenje pulsa, Praćenje trčanja na otvorenom i u zatvorenom, Praćenje vožnje bicikla, Hitni SOS poziv, Medjunarodni hitni pozivi, Praćenje buke; Senzori: Merenje pulsa, Akcelerometar, Žiroskop, Senzor jačine svetla, Nadmorska visina, Kompas, Saturacija kiseonika u krvi; Sadržaj pakovanja: Apple Watch, narukvica i kabl za punjenje
Boja
Midnight
Materijal
Aluminijum
Apple Watch Series 7 GPS 45mm

Apple Watch Series 7 GPS 45mm

Always-On retina displej.

Pogledaj sve važne informacije na ekranu koji je uvek uključen. Apple Watch serije 7 dolazi sa 70% svetlijim displejem i suptilnim efektom prelaza između kućišta i ekrana. Tasteri su prilagođeni, tako da možeš lakše nego ikad da pokreneš omiljene aplikacije.

Device
Device

Najizdržljiviji Apple Watch do sada

Inovativni dizajn prati još otpornija zaštita. Otporan na pukotine, prašinu i vodu, sat možeš poneti svuda sa sobom. Prednji Kristal, 50% čvršći je od prethodne generacije, dolazi sa ravnom bazom stvarajući čvrstiji oblik otporniji na oštećenja.

Zdravlje na tvom dlanu

Serija 7 daje sve važne uvide u tvoje zdravlje. Isprati svoj san ili uradi proveru EKG-a, a uz pomoć sata možeš izmeriti i dotok kiseonika u krvi. Pored toga, možeš uživati u raznovrsnim fitnes aplikacijama, kao i inovativnim opcijama koje pospešuju mentalno zdravlje.

Device
Device

Duže trajanje baterije

Sa redizajniranim sistemom punjenja, Apple Watch možeš napuniti do 80% za samo 45 minuta, a kada si u žurbi, za samo nekoliko minuta možeš dopuniti i do 33% kapaciteta baterije.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno