Close
Close modal
Close
SR
EN
RU
Close
Karakteristike uređaja
Opis
Težina: 32g; Ekran: OLED Retina ekran; Podržani operativni sistemi: iOS 145> ; Vodotpornost: do 50m; Povezivanje: Bluetooth v5.0; Dodatno: Konstantno merenje pulsa, Praćenje trčanja na otvorenom i u zatvorenom, Praćenje vožnje bicikla, Hitni SOS poziv, Medjunarodni hitni pozivi, Praćenje buke; Senzori: Merenje pulsa, Akcelerometar, Žiroskop, Senzor jačine svetla, Nadmorska visina, Kompas, Saturacija kiseonika u krvi; Sadržaj pakovanja: Apple Watch, narukvica i kabl za punjenje
Boja
Midnight
Materijal
Aluminijum
Apple Watch Series 7 GPS 41mm

Apple Watch Series 7 GPS 41mm

Always-On retina displej.

Pogledaj sve važne informacije na ekranu koji je uvek uključen. Apple Watch serije 7 dolazi sa 70% svetlijim displejem i suptilnim efektom prelaza između kućišta i ekrana. Tasteri su prilagođeni, tako da možeš lakše nego ikad da pokreneš omiljene aplikacije.

Device
Device

Najizdržljiviji Apple Watch do sada

Inovativni dizajn prati još otpornija zaštita. Otporan na pukotine, prašinu i vodu, sat možeš poneti svuda sa sobom. Prednji Kristal, 50% čvršći je od prethodne generacije, dolazi sa ravnom bazom stvarajući čvrstiji oblik otporniji na oštećenja.

Zdravlje na tvom dlanu

Serija 7 daje sve važne uvide u tvoje zdravlje. Isprati svoj san ili uradi proveru EKG-a, a uz pomoć sata možeš izmeriti i dotok kiseonika u krvi. Pored toga, možeš uživati u raznovrsnim fitnes aplikacijama, kao i inovativnim opcijama koje pospešuju mentalno zdravlje.

Device
Device

Duže trajanje baterije

Sa redizajniranim sistemom punjenja, Apple Watch možeš napuniti do 80% za samo 45 minuta, a kada si u žurbi, za samo nekoliko minuta možeš dopuniti i do 33% kapaciteta baterije.

Close
Tu smo za vas

Najlakši način da proverite sve pogodnosti naše ponude je da vas kontaktira A1 predstavnik za poslovne korisnike. Ostavite svoje podatke i očekujte poziv u najkraćem roku.

Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Polje ne sme biti prazno
Neispravan broj
Polje ne sme biti prazno

Neispravna email adresa
Polje ne sme biti prazno