Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Laptop Icon

Covid-19

Važna obaveštenja

Važne informacije za korisnike povodom pojave Korona virusa (COVID-19)

 

 

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših korisnika i poslovnih partnera.

 

Sve naše poslovne aktivnosti obavljamo u skladu sa svim preventivnim merama zaštite od širenja virusa i vanrednim stanjem koje je Vlada Republike Srbije uvela, a posebno formiran tim naših kolega konstantno prati razvoj situacije. Preduzeli smo i dodatne preventivne mere i osigurali da sve vreme trajanja vanrednog stanja i u slučaju kontinuiranog širenja virusa, svi procesi u kompaniji, koji su ključni za korisnike, nesmetano funkcionišu.

 

Vođeni tom idejom, otišli smo korak dalje i uveli hashtag #OstaniKodKuće putem kog smo apelovali na sve naše korisnike da brinu o sebi i drugima. I dalje sve možeš da obaviš online.

 

Na ovoj stranici možeš pronaći sve važne informacije i preporuke u vezi sa našim uslugama, mrežom i merama koje svakodnevno primenjujemo.

 

Stojimo ti na raspolaganju za svaku pomoć i podršku.

 

U svakom trenutku nas možeš kontaktirati putem A1 korisničkog servisa na broj 060/1234, kao i putem sajta i naših društvenih mreža.
Briga o zaposlenima

 

 

Kao deo preventivnih mera, već pri širenju virusa u Evropi, A1 je uveo rad od kuće, smanjenje putovanja u inostranstvo, kao i dezinfekciona sredstva za radna mesta, zaštitu i uputstva kako mogu koristiti sve to, kako bi imali siguran rad. Sastanci se održavaju putem video konferencija, telefonski ili kroz bilo koji drugi alternativni kanal.

 

Naš krizni tim se svakodnevno sastaje i procenjuje situaciju na osnovu koje preduzima preventivne mere kako bi se obezbedilo da, u slučaju daljeg širenja virusa, zaposleni budu adekvatno zaštićeni, a u isto vreme obezbeđen kontinuitet našeg poslovanja.
Briga o korisnicima

 

 

Znamo koliko je u ovakvoj situaciji važno biti dostupan i u kontaktu sa svima, zato smo svim našim korisnicima omogućili besplatno korišćenje Viber-a , Facebook-a, Facebook Messenger-a i WhatsApp-a putem Net za Chat tarifnog dodatka.

 

Većinu aktivnosti, kao što su slanje kredita sa postpaid računa na prepaid broj, dopuna kredita ili provera stanja računa, možete jednostavno obaviti on line, bez odlaska na prodajno mesto

 

Svim A1 korisnicima omogućeno je besplatno korišćenje sajta COVID-19, besplatno pozivanje brojeva telefona epidemioloških službi 064/89 45 235 i 011 26 84 566 kao i pozivanje Nacionalnog kontakt centra Covid 19 na 19819 i 19920.

 

 

Kako bismo omogućili nesmetano učenje na daljinu, tokom perioda pandemije obezbedili smo besplatan internet za sledeće adrese:

 

Radno vreme i preventivne mere u A1 centrima

 

 

U skladu sa propisanim merama od strane Vlade R. Srbije, radno vreme naših poslovnica je od 8h do 20h, osim u poslovnicama u tržnim centrima, koje neće raditi. Sve usluge možeš obaviti i u našoj Virtuelnoj prodavnici, a na koji način prodavnica funkcioniše pogledaj u sledećem videu.

 

Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj korisnika koji se nalazi u A1 centru u isto vreme. Svaki zaposleni je na usluzi po jednom korisniku, što znači da primamo samo onoliko korisnika istovremeno koliko ima zaposlenih na datom prodajnom mestu.

 

Paketi za prevenciju širenja korona virusa, koji uključuju i zaštitne maske i rukavice su dostavljeni svim A1 centrima.

 

Osim rada prodajnih mesta, osigurali smo i da sve usluge našim korisnicima budu dostupne putem drugih kanala komunikacije.
A1 mobile mreža

 

 

Zahvaljujući jakoj i stabilnoj mreži, upotreba svih naših servisa i usluga se odvija neometano. Usled novih okolnosti zabeležen je značajan rast govornog saobraćaja, zbog čega naši timovi za održavanje mreže na dnevnom nivou prate rad i opterećenje mreže, kako bismo na vreme predupredili sve moguće poteškoće i omogućili korisnicima da u svakom trenutku budu u kontaktu sa najbližima i u toku sa dešavanjima.