Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Internet pamti

Šta vaše dete najradije radi s telefonom u ruci ili za računarom? Gleda omiljene jutjubere? Zabavlja se uz TikTok?

Internet pamti
Taboo dnevnik

O Instagram stranici „Taboo dnevnik”, mestu na kom jedna doktorka i četiri mlade devojke odgovaraju na pitanja koja mladi ne postavljaju odraslima, pričali smo sa Dr. Emilijom Ivančajević.

Taboo dnevnik
Japanci vaspitavaju decu na Ikuji način i genijalno je

Složen mehanizam vaspitanja Japanaca svodi se na samo tri jednostavna imperativa: do pete godine roditelji se prema deci odnose sa velikim poštovanjem, od pete do 15. godine, jasno uspostavljaju granice i modele ponašanja za decu i od 15. godine - roditelji na svoju decu gledaju kao na sebi ravne ljude (prijatelje).

Kako da provedete leto s decom u kući

Ako ne idete na letovanje, a (recimo) radite, hendlovanje klinaca na raspustu više je od samog izazova. Njima je sad svaki dan dugačak kao nedelja i mogu da uživaju u šortsu i majici do mile volje i da se druže na mrežama. Bez obzira da li pokušavate da napravite bolju rutinu za sebe ili da decu usmerite na raspored, vreme je da napravite letnju rutinu!

Kako da provedete leto s decom u kući

Najčitanije priče

Pretražujemo internet…

Tagovi