Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Letnji vodič za bezbedne klince

Letnji raspust je prilika da deca provedu vreme u zabavi, igri, druženju, na putovanjima. I nekako nam se čini da često vreme proleti, a da nismo ostavili ništa od uspomena osim fotki sa letovanja. Da se sećamo i da se deca sećaju mirisa, atmosfere, emocije koje leto nosi.

Letnji vodič za bezbedne klince
Zašto su klinci danas opsednuti modom s početka milenijuma? ,p>Nostalgija vlada modnim ciklusom, ali svaka generacija je drugačija. Dok se Milenijalci drže trendova iz devedestih, Generacija Z pronalazi utehu u ne tako dalekim stilovima ranih 2000-tih.
Zašto su klinci danas opsednuti modom s početka milenijuma?
Tinejdžeri odlučili – Snapchat, TikTok i Instagram su najbolje društvene mreže

Tinejdžeri danas, odrasli sutra. Klinci provode vreme konzumirajući različite proizvode i usluge i to uključuje društvene medije. Način na koji ih koriste i izbor platforme kreira ih za budućnost, zbog čega se svetski stručnjaci vrlo ozbiljno bave studijama i istraživanjima trendova među mladima.

Tinejdžeri odlučili – Snapchat, TikTok i Instagram su najbolje društvene mreže
Black Mirror, najbolja TV satira za klince od 15 do 17 godina

Smeh je najbolji lek, a smisao za humor pomaže deci da izgrade otpornost, samopoštovanje i veštine kritičkog mišljenja, kažu psiholozi. Kada dete može da ispriča ili da razume šalu, zapravo pokazuje da može kritički da razmišlja o strukturi rečenice ili čak o odnosima u društvu.

Black Mirror, najbolja TV satira za klince od 15 do 17 godina

Najčitanije priče

Internet statistika

Tagovi