Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Mama, tata, baka i WhatsApp

Sećate se one pesmice iz našeg detinjstva “Tata, ti si lud”? Sada klinci pevuše “Bako, nemaš pojma!” I skroz su u pravu. Mi smo odrasli uvrćući gajtan fiksnog telefona dok smo satima uzurpirali vezu dvojniku, analizirajući sa drugaricama ljubavni život i nove modne trendove.

Mama, tata, baka i WhatsApp
Dobre strane društvenih mreža

O lošim stranama društvenih mreža ste sigurno čuli mnogo bilo da ste roditelji ili deca, zato smo rešili da vas podsetimo šta su nam sve dobro donele i kako su obogatile vreme u kom živimo.

Dobre strane društvenih mreža
Kako se mladi zaljubljuju u digitalno vreme?

Ljubav je jezik koji svi razumeju, ali je način na koji je izražavamo različit u odnosu na vreme u kom živimo. Nekada su to bila pisma koja su se željno iščekivala, pa zatim telefonski poziv koji je morao da prođe razne prepreke gde je jedna od najvećih bila kada slušalicu podigne neko od roditelja osobe u koju smo zaljubljeni. Danas mlade samo jedan tap na ekran telefona deli od toga da pošalju srce, fotografiju, video. Šta su te nove mogućnosti promenile u načinu na koji se mlade generacije danas zaljubljuju?

Kako se mladi zaljubljuju u digitalno vreme?
Online bonton

"U svakoj osobi trebalo bi da postoji potreba da prilikom svakodnevnih kontakata sa drugim ljudima utiče na skladnost i lepotu sopstvenog ponašanja."

Iz knjige „Bonton“, priredila Bojana Kovačević

Online bonton

Najčitanije priče

Internet statistika

Tagovi