Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Pet poslova za budućnost

Internet. Svet se brzo menja, s njim i tržište rada. Nove profesije dolaze, a svima im je zajedničko jedno: tekuća tehnološka revolucija kojoj smo svedoci!

Pet poslova za budućnost
Najbolji telefoni za male gejmere

Gejming je u „naše vreme“ podrazumevao konzolu, komp, Nintendo, Gameboy, što današnjim klincima, razumljivo, zvuči kao epska priča iz praistorije. Njima je čitav svet igara na dohvat ruke ili, tačnije, u ruci, što znači da im je neophodan telefon određenih performansi, što deca danas ne kapiraju.

Najbolji telefoni za male gejmere
Kreativan raspust za male talente

Zima je mnogo lepa da se bude u snegu čitav dan, a kad se vrati kući, da se rumeni obrazi ugreju uz čaj i kolačiće koje smo napravili sa decom. Večernje sate lepo je iskoristiti za zajedničko vreme koje nam posao i druge obaveze često uskraćuju.

Kreativan raspust za male talente
Napravite sa klincima posebne stikere! Kad 01. januara počne da zvrcka telefon i u njemu gomila cirkularnih poruka kojima se uvek isto čestita Nova godina, najradije bismo isključili telefon. Ali, umesto toga, hajde da sa decom napravimo jedinstvene poruke i stikere za svakog posebno i da tako damo ideju prijateljima i rodbini za novu tradiciju.
Napravite sa klincima posebne stikere!

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi