Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Šta su chat rooms i kako da deca izbegnu nepoznate ljude

Slobodno vreme klinci danas provode online i vreme kada ne mogu da se druže u realnom vremenu koriste da se druže virtuelno, uglavnom putem igrica ili aplikacija za četovanje. Ne postoji i ne treba da postoji restrikcija u komunikaciji, ako je komunikacija pristojna, civilizovana i pre svega bezbedna, a to ćemo postići tako što ćemo naučiti decu da se čuvaju i da čuvaju druge.

Šta su chat rooms i kako da deca izbegnu nepoznate ljude
Mama, tata, baka i WhatsApp

Sećate se one pesmice iz našeg detinjstva “Tata, ti si lud”? Sada klinci pevuše “Bako, nemaš pojma!” I skroz su u pravu. Mi smo odrasli uvrćući gajtan fiksnog telefona dok smo satima uzurpirali vezu dvojniku, analizirajući sa drugaricama ljubavni život i nove modne trendove.

Mama, tata, baka i WhatsApp
Dobre strane društvenih mreža

O lošim stranama društvenih mreža ste sigurno čuli mnogo bilo da ste roditelji ili deca, zato smo rešili da vas podsetimo šta su nam sve dobro donele i kako su obogatile vreme u kom živimo.

Dobre strane društvenih mreža
Kreativan raspust za male talente

Zima je mnogo lepa da se bude u snegu čitav dan, a kad se vrati kući, da se rumeni obrazi ugreju uz čaj i kolačiće koje smo napravili sa decom. Večernje sate lepo je iskoristiti za zajedničko vreme koje nam posao i druge obaveze često uskraćuju.

Kreativan raspust za male talente

Najčitanije priče

Internet statistika
Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi