Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Psihološkinja Ana Mirković: Važno je da razvijamo empatiju

Empatija je sposobnost da se stavite u kožu nekog drugog i razumete šta oni osećaju ili doživljavaju. Razgovarali smo sa psihološkinjom Anom Mirković o tome kako da klince naučimo da razviju ovu esencijalnu veštinu.

Psihološkinja Ana Mirković: Važno je da razvijamo empatiju
Teen top lista za septembar

Baš kao i odrasli, tinejdžeri imaju mnogo izazova i stresora u životu. Polazak u školu, stvaranje prijateljskih i emotivnih veza, održavanje porodičnih odnosa i razmišljanje o budućnosti samo su neke od tema koje tinejdžeri neprekidno razmatraju i kroz koje se kreću. I zato je važno da slušaju muziku jer muzika čini sve te teme lakšim.

Teen top lista za septembar
Reddit za roditelje

Malo se piše i priča o toj platformi, a sve je popularnija i ima svašta lepo i korisno da se vidi i pročita. Bezbedni klinci istražuju Reddit i prave mali vodič za roditelje kroz bezbednost.

Reddit za roditelje
Šta zaista znači BFF?

BFF je akronim reči Best Friend Forever i jedan je od najlepših izraza nežnosti u digitalno doba. BFF u poruci dobijaju odabrani, bliski ljudi. Prijatelji. 

Šta zaista znači BFF?

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi